Pages

Poutapilviä ja räjähdysvaara

Tänään ollaan vähän jännän äärellä. Jokainen, joka on tänään vilkaissut uutisia on varmaan tietoinen tästä pienestä räjähdysvaarasta, mikä Vihtavuori -nimisessä kyläpahasessa tällä hetkellä vallitsee. Ai miten se mua näin liikuttaa? No, siten, että se sattuu olemaan juurikin se kyläpahanen, josta oon kotoisin. Ja jossa äiti ja isi siis vielä asuu. Niinkuin asuu kaikkien mun parhaiden ystävienkin vanhemmat, ja itseasiassa yksi niistä parhaista ystävistäkin poikaystävänsä kanssa. Kaikki taitaa kuitenkin nyt olla turvassa joten nyt vaan odotellaan uutisia.

Toivottavasti siellä selvittäisiin vaan säikähdyksellä ja kaikki pääsisi pian koteihinsa turvallisesti. Täällä meilläkin ollaan kyllä ilmoittauduttu tarpeen vaatiessa yösijaksi ja vaatteidenlainauspaikaksi. Aamulla nimittäin ihmiset lähtivät töihin, kun voimassa oli vaan kehotus välttää ulkona liikkumista, joten harvallapa on vaihtovaatteita tms. mukanaan.

No, odotellaan uutisia ja fiilistellään sillä välin iloisempia tunnelmia muutamien kesäisten kuvien muodossa.

Nimittäin erran kesän alussa työviikon päätteeksi ostettiin Kodin1:stä piknik viltit ja mentiin tuohon kodin viereen puistoon pötköttelemäänr. Aurinko paistoi ja vielä ilta kahdeksan jälkeen oli lämmin. Nurmikko oli vihreää jataivaalla liiteli ihan vain muutama poutapilvenhattara. Koirat ja dinot oli hauskoja, mutta pusuhuulipilvi mun ehdoton suosikki.

SophieLens_2013_05_15_20_15_26 SophieLens_2013_05_15_20_07_06 SophieLens_2013_05_15_20_15_45

H&M Homen valikoimissa olisi ollut ihania piknik vilttejä kauniilla kuoseilla, mutta niitä ei saanut sillä hetkellä, kun viltti oli pakko saada. Jos joku muu on kosteussuojattua vilttiä vailla, suosittelen vilkaisemaan Henkan valikoimaa.

Tuona hetkenä oli elämässä kaikki hyvin. (Tai no, kaikki muu paitsi ne röökiä ketjussa polttaneet ja toisten Instagram kuvia haukkuneet naiset, jotka tulivat meidän lähelle istuskelemaan).

11 Kommenttia

 1. Dyynit on kyllä varmasti tän kaupungin paras piknik- ja/tai auringonottopaikka. :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva jos tuon alkuillan ihana fiilis välittyi :)

   Poista
 3. Ihanan itsekästä tulla polttelemana tupakkaa toisten vireen. Murr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep... jotkut ehkä menee ulkoilmaan nauttiakseen raikkaasta ilmasta! Mutta ei voinut ollan liian äkäinenkään, kun muuten oli niin hyvä olla :)

   Poista
 4. Pakko muuten huikata, että kommenttini usein päätyvät roskikseen, eli sieltä saatat nämä löytää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät olleet päätyneet roskikseen (vaikka mikähän ihme siinä on, jos niin usein käy? :O ) Kiitos ihanista kommenteista Ansku! :)

   Poista
  2. Paitsi ääks, selasin tuota roskapostikansiota nyt kun sanoit niin sinne oli päätynyt joku sun viime vuoden puolella jättämä kommentti, mitä en ollut hoksannut :( enkä ymmärrä mihin se nyt hävisi, kun yritin julkaista sen... huoh :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.