Pages

Punahuuli

Tässä jokunen viikko sitten, keskiviikkoisen viikkovapaan kunniaksi tiistai-iltana lähdin  mukaan, kun mua houkuteltiin kaupungille jalkapalloa katsomaan. Huono hiuspäivä ja sormeen kihartimella tehty palovamma aiheutti sen, että vähän se pakottamista vaati.  Mutta onneksi suostuin, oli kivaa käydä uudessa Pub Revolutionissa, katsoa jalkapalloa ja jutella. Testasin uutta siideriäkin ja se oli hyvää.

WP_20130611_013

Sormessa ollut palovamma teki silmien rajaamisesta mahdotonta, joten päätinpä sitten panostaa huulimeikkiin. Mulla on muutamakin huulipuna, mutta aika harvoin niitä tulee käytettyä. Oikeastaan aina punaisia huulia kaivatessani teen niin, että väritän huulet huulenrajauskynällä ja laitan kiiltoa päälle. Kikon kynä toimi tälläkin kertaa ja hyvin pysyy!

Otsikko muuten syntyi sen vuoksi, että meidän perheeseen on jäänyt lentävänä lauseena mun ihastelut ensimmäisitä kosketuksistani meikkien maailmaan. "Pirjo-täti laittoi mulle punahuulta!" , toitotti Pikku-Kirsi innoissaan, kun tätin luota hoidosta palasi.

WP_20130611_007 WP_20130611_008

Mätsäilyhalun vuoksi jalkaan Ginasta (15€:lla ostetun 40€:n) punaiset farkut, rento toppi ja viileänä iltana lämmittämään rento jakku. Rachel Zoe:n oppien mukaan asuun pitää lisätä aina yksi asuste, ja hopean väriseen lehtikoruun sointuvat timanttibaltsut jalkaan. 

Erittäin lyhyellä suunnittelulla kasattu asu toimi mielestäni tosi kivasti. Eihän huomioida sitä, että bleiserin vuori paistoi varmaan koko illan... ainakin se näkyi lähes jokaisessa valokuvista...

8 Kommenttia

 1. Ihanat huulet ja söpöt kengät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kengät on kyllä aivan ihanat, harmi vaan että ne on käytetty jo aika puhki :(

   Poista
 2. Ihana yhdistelmä nuo punaiset huulet ja housut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) itsekin tykkäsin yllättävän paljon, vaikken normaalisti punaisia huulia harrastakaan :)

   Poista
 3. tosi ihana asu! ja punatut huuleet sopii älyttömän hyvin joukkoon!:)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitos Julia :) kiva kuulla, kerta itse vähän punaisia huulia arastelen :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.