Pages

Mökki on paras paikka

Viime kesänä pääsin olosuhteiden pakosta mökkeilemään vain yhden kerran ja sekin oli syyskuussa. Tänä vuonna olosuhteet mahdollistaa mökistä nauttimisen vähän useamminkin. Kesäkuun enismmäisenä viikonloppuna, kun muut juhlivat lakkiaisia ja muita valmistujaisia me hurautettiin yhdeksi yöksi mökille äitin ja isin huomaan. 

Perustuksia kylpypaljulle, sisiliskoja, lukemista, katiskasta saatua todellista luomua lähiruokaa, luontoa, aurinkoa, saunaa, uimista, tikan heittoa, kivoja tyyppejä. Mitäpä muuta voisi kahden päivän minilomaansa toivoa? Ehkä sen verran, että ei olisi polttanut itseään auringossa, mutta mitäs me pienistä kun ei pienetkään meistä.

IMG_9265 IMG_9167 IMG_9244 IMG_9247 IMG_9338 IMG_9288 IMG_9284 IMG_9353 IMG_9357 IMG_9366 IMG_9297

Ja joo, paljun perustuksiin painettiin perheenjäsenten kädenjäljet. Mun isoveli ei ollut paikalla, joten painettiin sen "kädenjälki" kaljatölkillä. Sellaistapa meillä!

Vähänkö en malta odottaa juhannusta, kun pääsee taas mökille. Ja kahden hengen uimapatja saa seurakseen yhdet uude uimalelut... to be continued...

6 Kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Eikö vaan olekin! :) kukapa tuollaisessa ympäristössä edes kaipaisi sähköjä ja muita hienouksia?

   Poista
 2. Voi miten mukava kuulla susta taas! :) Oon miettinytki, että mitähän sulle mahtaa kuulua! Ihania kuvia ja näyttää siltä, että ei voinut kyllä ollakkaan muuta kuin kivaa! :)

  Ihanaa kesää sulle, Emma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, kiva kuulla teistä kaikista taas. Tänne on kuulunut yhtä sun toista ikävää, mikä on pitänyt blogista poissa, mutta nyt täällä ollaan taas :)

   Ihanaa kesää sullekin!

   Poista
 3. Voi miten ihania mökkikuvia! Mökkeily on niin kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä se tosiaan on! Harvassa paikassa mieli lepää samalla tavalla :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.