Pages

Kummitäti

Äitienpäivänä meistä tuli pienen pojan kummeja. Tai ei niin kovinkaan pienen. Miltei puolivuotias jäbä yritti viedä kirjat papin kädestä ja olisi halunnut oman kastekynttilänsä liekkiäkin testailla.

IMG_8704

Kummitäti osti juhlaan uuden mekon Lindexin Party Perfect -mallistosta. Ihana sininen pitsimekko saa takuuvarmasti käyttöä jatkossakin. Korvissani oli juhlan kunniaksi ensimmäistä kertaa mummulta perinnöksi saadut korvakorut. En ole uskaltanut niitä aiemmin käyttää, koska harvalla korulla on yhtäpaljon tunnearvoa, kuin näillä. Ei ne kyllä näköjään paljoa näissä kuvissa näy...

IMG_8707

Minusta tuli kummitäti jo toisen kerran. Ensimmäinen kummipoikani menee jo syksyllä kouluun. Ja on muuten muutamalla sanalla sanoen aivan mieletön tyyppi ja ihana poika! On se kivsa saada olla erityinen aikuinen tuollaisten pienten ihmeiden elämässä. Oon kyllä kiitollinen mun elämässä olevista ihmisistä.

PS. Osasyynä blogihiljaisuuteen on ollut vajaa kuukausi sitten hajonnut ihana vaaleanpunainen Asuksen Zenbookini. Vaaleanpunainen paholainen on nyt matkalla takuuhuoltoon, joten toivottavasti saan sen pian takaisin.

Olen  liian rutinoitunut muiden vempeleiden käyttämiseen kuin oman koneeni. Tämänkin postauksen tekstin kirjoitin tabletilla ja voi morjens sitä kirjoitusvirheiden määrää, minkä äsken sain korjata. Onneksi meidän talouteen on tullut toinen Asuksen Zenbook, joten tällä pääsen nyt bloggailemaan vähän tutumalla tavalla.

Koneen lisäksi rikki on ollut myös bloggaaja, mutta jospa lääkäriltä saadulla diagnoosilla ja sen mukaiella lääkityksellä elämä voittaisi. Eilen jaksoin pitkästä aikaa käydä lueskelemassa teidänkin ihania blogejanne ja  oma kirjoitusintokin on palannut, kun alan taas löytää vähän energiaa itseeni! Valmiita postauksia olen kirjoitellut luonnoksiin jo viisi! 

Kivaa, jos olette jaksaneet pysyä messissä hiljaiselosta huolimatta.

Kyllä tästä vielä hyvä kesä tulee. Vaikka väkisin!

8 Kommenttia

 1. Voi miten kaunis kummitäti ja ihana mekko! <3 :) Surunaama surullisille jutuille, mutta hymy naama paluustas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, suuri kiiitos super ihanista sanoistasi Emma!

   Poista
 2. Ethän vaan oo raskaana ;) Viimeinen kuva vähän paljastaa masua...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi kun olisinkin ;)

   Ei vainenkaan, en oikeasti kyllä ole, vaikka naureskelin itsekin että sillehän tuossa vähän näyttää! Syyllisenä lienee liiat herkut ja ihan hillitön tuuli, joka on tehnyt myös mun hiuksista siinä kuvassa noin kuohkeat! :D eihän ne kiharat noin ilmavat oikeasti olleet!

   Poista
 3. Niin kaunis mekko!:) Nuo kengät sopivat asuun ihan täydellisesti!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Mustakin ne sopivat kivasti toisiinsa vaikka kirkkaiden värien yhdistelyssä meinaan välillä vähän arkaillakin :)

   Poista
 4. mäkin haluun kummiks! ääää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummina oleminen on kyllä mahtavaa! :) kyllä sää vielä ehdit!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.