Pages

Bling-glasses

Esittelin aurinkolasini keväällä täällä blogissakin. Siinä postauksessa sanoin, etten usko Guccien jälkeen halpislaseja enää hankkivani. No, lupauksethan on tehty rikottaviksi. Ja nämä lasithan on jotain ihan erityistä muutenkin 

IMG_9392 IMG_9397 IMG_9390

Valkkukaverillani on ihanat Cubukselta ostetut timanttikoristeiset aurinkolasit ja minäkin halusin timanttilasit palavasti! Cubukselta ne oli tietenkin loppu, joten ei auttanut muu, kuin do it yourself. Halvat vaaleanpunaiset arskat H&M:ltä, eBaysta tilattuja kynsitimantteja, liimaa ja valmista!

Tuloksena ihanat, uniikit, blingit aurinkolasit. Ei paljon mageimmiksi aurinkolasit enää muutu! Sanokaa mun sanoneen, koskaan ei voi olla liikaa kimallusta.

4 Kommenttia

 1. " koskaan ei voi olla liikaa kimallusta" Ei totta totisesti! :) Vitsi miten pähiät timanttiarskat! <3 Niiden lisäks silmiin osu ihana kukkapaita ja kaunis kampaus! :) Ihana sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että joku on samaa mieltä kimalluksesta! :D

   Kiitos taas niin ihanista sanoista, etten meinaa osata, ottaa niitä vastaan :) Kampaus, mekko ja minä ollaan kaikki vanhoja arkisia jyyriä, mutta kiitämme ihanista kehuista <3

   Poista
 2. mä haluisin kans osata laittaa tukan tollee! miten teet ton? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi elämä ihan oikeesti nyt onnistuin poistamaan oman kommenttini, kun kännykällä taiteilin :D

   Mutta siis, tuo on maailman helpoin ja kiva kampaus, mutta sitä on vähän vaikea pukea sanoiksi, miten se tehdään. Voisin tässä jussin aikoihin koittaa kuvailla videomuotoon ohjeita, niin niistä lienee vähän helpompi havaita mitään, kun mun epäselkeästä selityksestä :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.