Pages

Chillaxing

Tän postauksen alku jää kyllä loppukevennyksen varjoon. No, höpistään alkuhöpinät silti.

Yksi työviikko taas takana. Tässä tasaiseen päivärytmiin siirtymisessä on onneksi se hyvä puoli, että viikonloput ovat tasaisesti myös vapaat. Tai no, eivät vielä toistaiseksi ole olleet. Ensimmäinen vapaa viikonloppu on luvassa juhannuksena.

WP_20130525_007

Mun pitää herätä kolmen tunnin päästä eli kahdelta aamuyöstä, mutta sitä ennen tänään oli mukava päivä. Vapaapäivä. Jonka vietin (iltaa lukuunottamatta) ihan vaan chillaxing. Opin ton sanan viime keväänä Roomassa kämppikseltäni - se on sekoitus chillaamisesta ja relaxingista. Kun ne yhdistää, on chillaxing.

WP_20130525_005

Koska päivän teemana oli relaaminen annoin itselleni luvan pukeutua relasti myös, kun mentiin "anopin" kanssa syömään. Löydä t-paita ja lökäpökät. Just täydellistä. Käytiin Viikinkiravintola Haraldissa, joka, noh... ei ollut ihan mun kuppi teetä. Mutta olipahan ainakin erilainen paikka. Spice Ice:n pyörremyrsky värikkäistä turkinpippureista ei onneksi pettänyt.

WP_20130525_009 WP_20130525_010

Niinkuin ei pettänyt mun ihokaan. Stressasin huomista niin paljon, että päätin tosiaan hetken iltapäivästä relailla. Ja mikäpä mukavampi tapa relailla, kuin mennä nurtsille pötköttelemään ja lueskelemaan. Kun aurinko paistaa, ei voi lukea ilman aurinkolaseja. Ja kun lukee auringossa aurinkolasit päässä ilman super-tehokasta aurinkorasvaa mun iholla... noh, näyttää suihkun jälkeen tälle.

WP_000637

Ihan kiva, vai mitä? Ihan oikeesti, ihosyöpä here I come. Mää se onnistun palamaan aina, vaikka nykyään oonkin paljon fiksumpi ja huolellisempi aurinkorasvaaja. Mun kohtalo vaan on palaa. Perkules.

12 Kommenttia

 1. Ihanan rennon näkönen asu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rennon tuntuinenkin se oli ja sekös vasta mukavaa olikin :)

   Poista
 2. Ompa ihanan chillaxing tuo asu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miramekko! Vihdyin kyllä hyvin itsekin!

   Poista
 3. Ootko sä ihan kokonaan lopettanut blogaamisen? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole, vaikka sillehän se meininki on täällä viime aikoina vähän vaikuttanut :/

   Täällä ollaan kumminkin edelleen ja tänään jopa kirjoittelen uuttakin, jipii!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Thanks! The bun is also really easy to make :)

   Poista
 5. Suloinen banneri ja blogi :) Sun profiiliteksti sai mut hymyilemään :)! Jotain pikkutytön ja mummelin väliltä hah voi :-D

  <3: www.sussu-bow.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihanasta kommentistasi Sussu! :) itseään on vaikea pistää mihinkään laatikkoon, jos rakastaa neulomista ja kulkee nurmikolla villasukissa, mutta yhtä lailla innostuu kimaltavista ponnareista, vaahtokarkeista ja pehmoleluista :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.