Pages

Vihreää asussa

Ilmoitan jo heti alkuun, että tässä postauksessa ei ole aprillipilaa, voitte lukea ilman epäluuloja!

Lupailin eilen, että aion pukeutua johonkin muuhun, kuin rönttövaatteisiin ja laittaa vähän meikkiäkin nassuun. Niin tein ja kylläpä tuntui mukavalle ja tuntuikin nätille. Ilta-auringossa nappailtiin vielä parit valokuvatkin ja kuvia katsellessa täytyy sanoa, että tykkäänpä erityisesti tuosta ulko-asusta. Siis asusta ulkovaatteiden kanssa.

WP_20130331_010 2 WP_000588

Kotoa lähtiessä aurinko paistoi niin lämpimästi, että rohkenin lähteä kevättakilla. Kaulaan kietaisin vielä H&M:n valtavan villahuivin. Säärissä oli väriä vihreiden housujen muodossa ja ensimmäistä kertaa piiitkään aikaan jalassa oli nilkkurit. Huolettomat laineet hiuksissa kruunasi rennon sunnuntain asun. Näytän mielestäni vähän hipille. Ei sellaiselle kesäiselle maksimekko-hipille, mutta kevättalviselle hipille. Onhan hipitkin pienessä pakkasessa vähän lämpimämmin pukeutuneet, eikö vaan?

3 WP_000569

Takki - Vila
Huivi - H&M
Housut - H&M
Toppi - H&M
Neuletakki - Seppälä
Sormus - Italiasta
Nilkkurit - Nelly.com

Takin alla oli löysä raitatoppi ja löysä neuletakki. Kotoa lähtiessä muistelin Rachel Zoen oppeja siitä, että vaatteiden lisäksi pitää aina laittaa ainakin yksi asuste. Tuumasin, että jokin koru olisi kiva, mutta en halunnut koviksia, kaulakorua, enkä rannekorua. Sormus olkoon siis päivän valinta. Mun sormusvalikoima on äärimmäisen rajallinen, mutta onneksi tämän päivän asuun sopi viime keväänä Porta Portesesta ostettu hopeasormus.

1

Eilen tykkäsin mun uusista hiuksista kovasti. Vähän lyhyiltähän ne edelleen näyttivät, mutta kivemmat ne näin on, kuin ylikasvaneena reuhkana.

Eilinen oli erittäin hyvä pääsiäissunnuntai! Tänään pääseekin sitten äidin ruokien ääreen, nams!

Miten teidän pääsiäinen on sujunut?

4 Kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.