Pages

Unelmia ja toimistohommia

Ensi torstaina joudun ensimmäistä kertaa elämässäni sellaiseen tilanteeseen, että minulla on työ, jossa a) ei ole työvaatteita tai b) vaaleanpunaiset velour-housut eivät ole oikein sopiva työasu. Mun kesätyöt sijoittuvat ensimmäistä kertaa toimistoon ja joudun pukeutumaan ja laittautumaan siististi päivittäin. En kuitenkaan vietä päiviäni missään mageissa ja tärkeissä palavereissa, joten jakkupuku-tyyli ei ole tarpeen. Perussiisti pukeutuminen vaan.

Kokosin pienoiseen kollaasiin ajatuksiani siitä, minkätyylisissä vaatteissa kesäni tulee kulumaan. Vaatevalintoihin tosiaan vaikuttaa myös se, että työmatkani taitan luultavasti pyörällä, joten vaateiden on taivuttava siihenkin menoon, ilman että kuolen lämpöhalvaukseen.

toimisto

Uskon, että tuollaisten mekkosten voimilla aika pitkälti mennään. Sääret voi sitten verhota sukkiksiin ja kesällä jos (toivottavasti kun) on lämmintä voi ne vaihtaa vähän ohuempiin, joten siveystaso pysyy suotavana, mutta lämpöhalvaus ei uhkaa. Perus mekkosia voi sitten sisätiloissa piristää erilaisilla villatakeilla ja vaikka värikkäillä balleriinoilla.

Nyt multa puuttuu enää helposti yhdisteltävä mekko ja värikkäitä villatakkeja.

Tämä mun ajatuksissa oleva tyyli kuitenkin on. Täytynee kaivlla vähän omaa vaatekaappia ja katsella josko siellä mikään täyttäisi kriteereitä. Sukkiskaupoille on ainakin suunnattava, vaikka muuten en työvaatteisiin ajatellut rahaa tuhlata.

Miltäs kuulostaa? Ja te kokeneet toimistotyöläiset - antakaahan vinkkejä tällaiselle untuvikolle! Mua ihan oikeasti jännittää työ, johon ei kehtaa saapua kolitsihousuissa!

2 Kommenttia

 1. Millasissa töissä oot aiemmin ollut, missä on ollut työvaatteet tai on voinu olla kollareissa? :D Kuulostaa hassuilta työpaikoilta! :)

  Millasta työtä nyt pääset tekemään? Koulutusta vastaavaa vai jotain muuta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään ole olleet sama työpaikka, jossa olisi saanut olla joko työvaatteissa tai kollareissa! :) työvaatteet on olleet parissakin työpaikassa ravintola-alan hommissa ja velourhousuissa tai muissa rennoissa vaatteissa (ei tosin ihan rönttöisimmissä-kollareissa sielläkään) sai olla päiväkodissa - pienten kanssa varsinkin ei saa pelätä likaantumista ja pitää olla vaatteet joissa voi itsekin möyriä ja kontata lattioilla! :)

   Tämän kesän kesätyö on ehkä himppasen koulutusta vastaavaa työtä, mutta ei kyllä missään nimessä sellaista, johon aion valmistumiseni jälkeen tähdätä :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.