Pages

Sulan

Olipa kerran kenkäsuunnittelija nimeltään Minna Parikka. Hän sulatti vaaleanpunaista jätskiä kauniiden ja korkeiden mustien mokka-avokkaiden päälle. Minä rakastuin. The End.

IMG_8234 IMG_8222 IMG_8226 IMG_8231 IMG_8232 IMG_8228

Oli tarinassa muutama muukin mutka matkan varrella. Nimittäin pientä sydänsurua, kun jo ikuisuuden ihailemani kengät tulivat tammikuussa Minna Parikan aleen ja mulla ei kertakaikkiaan vaan ollut silloin varaa niitä ostaa. Viikkojen ajan kyttäsin alea sydän syrjälläni kunnes päätin, että nyt loppuu. Turha on itseään siellä kiduttaa, kun ei niihin nyt ole varaa...

... ja sitten. Menin tässä muutama viikko sitten ihan vain katselemaan, josko sitä rakastuisi johonkin kevään uutuuteen. Ja kurkkasinpa aleosastollekin. Ja voitteko uskoa! Melt -korkkareita edelleen haluamassani värissä, oikeassa koossa -50%. Kun sydän toipui hetkellisestä pysähdyksesään sormet sauhuten ostoskoriin nappaamaan  and the rest is history.

Ps. normaalisti 38 jalalleni olen huomannut Parikoista sopivan paremmin koon 39... se on nyt tuolta aleista loppu, eli taisinpa viedä viimeiset. Huh....

6 Kommenttia

 1. Ei oo todellista! APUA MITEN IHANAT! <3

  VastaaPoista
 2. Oi onnittelut! En itse jotenkin ole ollut Parikan ystävä itselleni, mutta muilla ne näyttää poikkeuksetta aivan uskomattoman hyvältä! Monta kertaa olen sovitellutkin ja toivonut että ne jotenkin sopisi mulle mutta nyyh. Uskon että nämä sopii just sulle loistavasti, on ne niin überkauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen kuullut paljon samanlaisia kokemuksia muilta :) nämä nyt on sentään vielä "hillityt" Parikat, mutta varsinkin ne överimmät, sydänkuvioiset jne, evät kyllä ole kaikkien mieleen tai jalkaan. Mutta eipä onneksi kaiken tarvitsekaan kaikille sopia, sulle sopii sit joku muu, mikä ei esimerkiksi mun käyttöön taivu. :)

   Ja kiitos!

   Poista
 3. Noi on niin täydelliset! Oon vähän kade. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne on kyllä kertakaikkiaan täydelliset! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.