Pages

Pieleen menneitä vesipilkkuja

Päätin kokeilla tällä viikolla yhtä pitkään mielessäni pyöineistä Cutepolish -manikyyreistä. Tämä veden avulla tehty pilkkumanikyyri vaikutti tosi hauskalle idealle. Olen aiemminkin tehnyt vesimarmorointia, mutta tällaista pilkkutekniikkaa en ole muualla nähnyt.

IMG_8258

Tekniikka näytti tosi helpolle. Käytin suihkutukseen pumppupullossa olevaa haavanpuhdistusainetta. Se toimii yhtä hyvin, koska siinäkin on paljon alkoholia. Mutta kaikki muu menikin tämän manikyyrin kanssa aivan pieleen. Se, että sain ruiskutettua oikean verran kävi aika mahdottomaksi. En todellakaan osannut hallita sitä, millä paineella tai kuinka paljon ruiskutin. Mun olisi pitänyt varmaan suihkutella koko pullollinen, jotta olisin saanut vakioitua oikeanlaisen ruiskutustyylin.

IMG_8257

Jos suihkutti liikaa lakkapinta hajosi totaalisesti. Jos taas suihkutin liian varovasti ei reikiä tullut yhtään. Ja sitten lakka oli odottanut veden pinnalla niin pitkään, että se kuivui, eikä reikiä saanut enää ruiskutettua lisääkään. Arrgh! Lisäksi olin vielä suuntaamassa harkkoihin, joten kynnet piti saada reippaasti valmiiksi. Ei siis ollut aikaa tiputella kymmentä eri lakkakerrosta ja keräillä pois jos suihkutukset ei menneet mun mielen mukaan.

IMG_8256

Tuohon yhteen nimettömään sain sellaisen tuloksen kuin halusin. Ihan hauskalle näytti myös tuo etusormeen tullut versio, jossa rei'istä tuli tosi isoja. En vaan yrittänyt sellaista. Osa taas meni totaaliplörinäksi, ja jäi käytännössä kokonaan mustaksi.

IMG_8262

Ihan pieleenhän ne siis meni. Mutta sen verran kyllä tästä kokeilusta sisuunnuin, että tätä on koitettava uudestaan. Sen verran erikoinen ja kiva lopputulos tällä tekniikalla tulee... jos se vaan onnistuu! 

Mitä tykkäätte ideasta?

8 Kommenttia

 1. Ompas kiva idea! :) Mää kokeilin kerran sitä marmorijuttua, mutta eihän siittä tullu tuon taivaallista! Kaatu vesiastia ja kynsilakat tanssi pitkin kaakeleita. Loppupeleissä kynsissä ei ollu mitään. Lakat ja minä ei oltu siinä ns. balanssissa kyllä ollenkaan! :D Ihanaa viikonloppua Kirsi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mikä tarina :D ei mullakaan ekalla kerralla marmoroinnit oikein onnistuneet, mutta ei sentään vedet minnekkään levähtäneet! Tässäkin asiassa on kyllä niin, että harjoitus tekee mestarin joten uutta matoa koukkuun vaan! :)

   Kiitos ja toivottavasti sullakin oli kiva viikonloppu! :)

   Poista
 2. En nyt missään nimessä sanoisi että ihan pieleen meni! :) Tykkään ideasta! Nuo valitsemasi värit toimivat erittäin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värivalinta oli kyllä mustakin kiva :) ja ehkä se on niin, että itse on aina kriittisin omia tuotoksiaan kohtaan!

   Poista
 3. Oi, kun onkin söpön näköistä! :D

  VastaaPoista
 4. Hei ja kuule, minulla on sinulle haaste blogissani:

  http://elluntai.blogspot.fi/2013/04/haastelen-teille-haasteen.html

  :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.