Pages

Huhtikuun livbox + muutama sana kommenteista

Huhtikuun livbox on viimeinen, joka mun luo saapui. En aio jatkaa tilausta ihan vaan siitä syystä, että boksien sisällöt ei olleet niin kivoja, kuin innostuksissani olin odottanut. Joskus nuorempana kuuluin muistaakseni Vevay -nimiseen "meikkikerhoon", joka oli kiva, koska kuukausittain sai jotain meikkejä, jotka oikeasti otin käyttöön. Livbox on kuitenkin pitänyt sisällään lähinnä paljon näytteitä, mutta muutaman käyttökerran sisällä pitävistä voidenäytteistä ei mielestäni paljoa saa rahoilleen vastinetta.

IMG_8186 IMG_8192

Tämä huhtikuun boksi oli näistä kolmesta mielestäni kivoin. Ehkä siksi, että se piti sisällää tuon yhden luomivärikolmikon ja lisäksi Avènen terveyslähdevettä. Rakastan Avènen tuotteita ja minulla on ennenkin ollut tuota suihketta käytössäni. Sehän on oikeasti varmaan aivan täyttä huuhaata, mutta se on musta ollut aina jotenkin ihana tuote. Kallis kuin mikä, enkä kyseiseltä merkiltä itse ole raaskinut koskaan ostaa mitään. Pitäisi ehkä taas sijoittaa kunnon tuotteisiin. Sen verran tämä nassun kunto mun mieltä kuitenkin painaa.

IMG_8188 IMG_8190 IMG_8191 IMG_8189 IMG_8195

Oletteko muut tutustuneet livboxiin? Mitä olette tykänneet? Tai mitä tykkäätte ideasta? Kommenttiboksissa saa jakaa ajatuksianne konseptista!

Kommentoinnista puheen ollen: niin kuin ehkä olette huomanneet, otin kommenttien tarkastuksen käyttön. Aluksi halusin sallia kommentoinnin ilman tarkastusta, jotta kynnys kommentoida olisi pienempi ja rohkenisistte jättää mulle ihania kommenttejanne. Vieläkään en ole yhtään törkykommenttia saanut, mutta tässä hetki sitten spontaanisti tuleen viikon blogi-tauon jälkeen mua alkoi ahdistamaan ajatus siitä, että blogin kommenttiboksissa saattoi olla vaikka mitä törkyä näkyvillä viikon ajan.

Eihän siellä ollut, mutta kuka tahansa olisi voinut kirjoittaa sinne näkyviin mitä kamaluuksia tahansa. En halua, että mun blogi on paikka, johon joku voi kirjoittaa vaikka rasistisia tai muuten loukkaavia viestejä kaikkien näkyville, kunnes huomaan ne poistaa. Mua täällä saa kritisoida, mutta en halua antaa mahdollisuutta julkaista tänne kommentteja, jotka saatavat loukata jotain muuta.

Joten nykyään kommentit menee hyväksynnän kautta. Mutta jatkakaa ihanien kommenttienne jättämistä! Ne on vaan niin paras osa blogin kirjoittamista ja ilahdun ihan valtavasti jokaisesta kommentista, jonka saan. Ja kaikkiin aina vastaan! Jos kommenttiasi ei ole vielä pian julkaistu niin se julkaistaan kyllä heti, kun ehdin sen ajatuksella lukea ja siihen vastata.

Kiitosta siis taas kerran kivoista kommenteistanne, älkää ikinä lopettako niiden jättmistä! Arvostan joka ikistä!

2 Kommenttia

 1. Mie lopetin livboxin ihan samasta syystä. Se oli minusta vaan täynnä niitä näytepakkauksia. :/ Luulin sen idean alussa vähän toisenlaiseksi! Ehkä jos sitä kehitetään parempaan päin, voisin jatkaa tilausta, mutta tällä hetkellä ei kyllä nappaa olleskaan enään :D

  Ja en loeta kommentoimista! Don't worry! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama juttu, odotukset oli vähän erilaiset siihen verrattuna mikä se todellisuus oli.. ja hintakin näkyi nyt nousevan! (vaikka tilausta jatkaessa olisi saanut jatkaa samalla hinnalla) Ehkä sitä voisi itsekin joskus vielä kokeilla, jos toimintaidea vähän muuttuisi...! :)

   Ja jee, kivaa!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.