Pages

Se on sukuvika...

... sillon kun suksi ei luista, vai mitä? Tässäpä ote meikäläisen facebookista tältä viikolta.

fb

Ihan oikeesti. On aika surullista, kuinka helposti mun mieli on käännettävissä. Jos vaan on oikee syötti, niin tää kala nappaa kyllä kiinni. Ihan takuuvarmasti.

Siellä hän on niin onnellinen, että pitää oikein olkkarissa töröttää sukset jalassa. Koskahan lähtis ihan kämpän ulkopuolellekin hiihtämään...? Kaupassa sanottiin, että 50 kilsaa pitää pistellä menemään, että sukset alkaa toimia parhaalla mahdollisella tavalla. Gulp. Kolme vuotta siis.

sukuvika

Juu ei oikein luistanut.. eikä mahtunut mihinkään muualle ees tamppaamaan, hah.

Tykkäättekö hiihtämisestä, vai inhoatteko? Vai rohkeneeko joku myöntää olevansa järkevä aikuinen (kuten minä) että vannoo inhoavansa jotain jota ei ole kahdeksaan vuoteen edes ajatellutkaan...?

8 Kommenttia

 1. Tuommosilla suksilla nyt vois jopa kuvitella lähtevänsäkki hiihtämään, pähiät! :P Mulla on kyllä jääny tänä talvena hiihto siihen yhteen kertaan, mutta ei sitä tiiä jos innostun vielä joku aurinkoinen päivä ja sunnuntaihiihtelen järven ympäri...sopii elää toivossa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Välineurheiluahan se hiihtäminen selkeästi on ;) mää en oo kahdeksaan vuoteen suksilla ollut, mutta ensi viikolla on suunta leville, niin jospa siellä sitten!

   Innostu ihmeessä! Se on kuulemma hyvää liikuntaa. Niin nää ihmiset mulle kertovat, vaikka omakohtaista kokemusta ei ole ;)

   Poista
 2. Oi miten päheet sukset! Kunpa itelläki ois varaa hommata uudet sukset, ehkä sit enstalveks :o ...Mä oon ollu kyllä aina niitä hiihtäjälikkoja. Tuo 50 kilsaa tulee mittariin ihan keposasti, se on muutama hassu lenkki tuossa Jyväsjärven jäällä ja that's it. Napit vaan korviin ja lykkimään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, ei mullakaan olisi kyllä ollut varaa, mutta surullisista jutuistakin seuraa jotain kivaa, kun äiti on pistänyt saamaansa perintöä kiertämään, lahjomalla meitä lapsukaisia tarpeellisilla, mutta vähän normibudjettia tyyriimmillä jutuilla :)

   Ja hui, ehkä palkkaan sut hiihtämään niille suksille sen 50 kilsaa täyteen :D

   Poista
 3. ite tykkään sikana hiihtää kun hyvää treeniä ja oon luistellu niin luistelutekniikka helppoa! ihanat pinkit sukset:d kumpa mullakin ois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua hirvittää, että osaanko mää enää tän kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Pertsakin jännittää, saatikka sitten luistelu! :)

   Poista
 4. Kolme vuotta :'D siis mulla menis varmaan viis mutta oli hauskasti sanottu :) mua niin ärsyttää kun töissä ihmiset hississä vertaa toisen hiihtäneen TÄNÄ TALVENA 700 km ja toinen lähemmäs 900... Eihän se nyt ole edes mahdollista?! Tai sitten ne vain huijasi mua ja nauroi kun mä poistuin hissistä loser-merkki otsassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, ihan varmasti ne valehtelee! Ei kai kukaan nyt noin hullu voi olla (okei, tiedän, että mun vanhemmatkin hiihtää talvessa semmoisia määriä, jotka ei mulla tuu eläissäni täyteen) :D

   Mutta voi ei.. jotenkin vähän naurattaa, kun ajattelen tota sun kuvailemaa tilannetta! Voin samaistua!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.