Pages

Revontulia!

Viikko on kulunut hirmu nopeasti. Kestänyt kauan, mutta silti loppui niin pian. Viikonloppu varsinkin hujahti. Paljon kivoja juttuja mahtui näihin pariin viimeisimpäänkin päivään. Kaverin valmistujaiset, valmentamista, penkkiurheilua ja vaikka sun mitä. Tän illan piristys oli kyllä ehdottomasti se, että taivaalla oli revontulet. Oltiin tulossa reilu tunti sitten kotiin, ajettiin pihaan ja mää totesin, että näyttää ihan revontulille. Vierestä huudahdettiin, että nehän on, tuu kattomaan!

revontulet

En ollut koskaan nähnyt aikaisemmin ja se oli hauskaa. Välillä ne oli voimakkaammat ja välillä vähän vähemmän. Aika mieletöntä oli ne nähdä täällä näinkin etelässä ja vielä kaupungissa. Niitä on vissiin ollut liikkeellä tänään!

Revontulien näkeminen oli tarvittu piristys tähän sunnuntai-iltaan. Ensi viikosta tulee nimittäin tätäkin viikkoa raskaampi. Luvassa olisi paljon koulua, paljon tehtävien palautuksia, tentti ja parit työhaastattelutkin valmennusten ja muiden seuratoimintaan liittyvien vastuutehtävien lisäksi. Jos niistä selviän hengissä niin pitäisi vielä siivota kämppä ja pakata kamat. Sitten on onneksi palkkiossa luvassa matka Leville. Viisi päivää enää ennen sitä. Huh. 

Tällaiset pikakuulumiset vain tänään. Näittekö te revontulia?

4 Kommenttia

 1. Vau mikä kuva! Mäkin näin nuo revontulet ja oli kyllä upeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upeet! Vaikka kai sitä isompiakin on joskus tässä maailmassa nähty, mutta kun nuo oli ekat jotka mun kohdalle sattui, niin kyllä ne aika ihmeelliset oli :)

   Poista
 2. Rakkaat fb-kamut piti ajantasalla taivaalla näkyvästä ihmeestä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facebook taas pelastaa! Aika moni oli mukin bookkisessa moisesta ihmeestä ilmoittanut.. itsekin oisin sen tehnyt, kun luulin olleeni harvinaisuus, kun ne näin. En sit enää kehdannut mitään laittaa, kun niin moni ehti mua ennen :P

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.