Pages

POP UP!

Aurinkoista perjantaita kaikille! Täällä ainakin paistaa aurinko niin ihanan kirkkaasti, että piti vähän vetää verhojakin kiinni, ettei liikaa silmiä häikäise. Toivottavasti aurinkoa on riittänyt muillekin paikkakunnille. Niin pajon energiaa se antaa, ja tuntuu ihan keväälle!

Aamulla luennolla istuskellessani Vila Club muistutti mua tekstarilla, että tänään on auennut Jyväskylässä piipahtava Vilan POP UP liike. Oon laiska ja en ole jaksanut näitä viestejä stopatakaan, vaikka yleensä mua ärsyttää vaatekauppojen klubi-tekstarit suunnattomasti. Tällä kertaa kuitenkin ilahduin tiedosa ja luennon jälkeen päätin sitten pyörähtää sitä vilkaisemassa, kaupungille päin kun olin jokatapauksessa suuntaamassa. Paljon kivaa olisi ollut pikkuriikkisessä liikeessä tarjolla ja hyvän tarjouksen vuoksi tein itsekin yhden ostoksen.

IMG_7412 IMG_7418 IMG_7480 IMG_7417 IMG_7358 IMG_7419

Tuo harmaa paksuhko neuletakki pisti mun silmään heti kun astelin puljuun sisälle. Se on siisti, lämmin, mutta nuo helmet ja strassit piristävät harmaata simppelin mallista neuletta. Ihana. Ja siisti. Napitkin hauskasti piilossa. Hyvin toimi ainakin mustan yksinkertaisen mekon päällä. Simppeliä alaosaa tuo taitaa vaatia, vai mitä olette mieltä? Uskaltaisitteko lähteä  yhdistelemään bling-neuletta johonkin villimpään alaosaankin?

Jos joku muu Jyväskylässä majaileva on kiinnostunut, niin POP UP on auki muistaakseni tänään perjantaina ja huomenna lauantaina ja sehän löytyy Torikeskuksesta, tunnin kuvan vierestä.


4 Kommenttia

 1. Ihana paita, tosi kaunis! :) Passaa sulle ko nenä päähän! Täälläki on paistanu aurinko tosi nätisti koko päivän ja kiva kuulla, että siellä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Onhan toi vähän ehkä tätimäinen, mutta ehkä määkin vähän oon :D

   Ja ihana kuulla, että aurinkoa on riittänyt muillekin!

   Poista
 2. OOO kimallusta ja harmaata... love it! Kiitos muuten Kirsi vielä tätäkin kautta aina niin ihanista kommenteista ja tuesta. Oot ihan paras :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kimallus toimii mullakin aina! :)

   Ja voi että, kiitos itselle ihanista kommenteistasi ja tästä erityisesti! Onpa huippua kuulla, että musta on jotain iloa ollut! Sehän tässä touhussa parasta on :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.