Pages

Oma koti kullan kallis!

Kotona ollaan! Eilen illalla tultiin kotiin lähempänä ilta yhtätoista. Kyllä uni maistui omassa sängyssä. Onneksi tänään on vapaapäivä, kun kellojakin käännettiin viime yönä. Se on aina yhtä ankeaa, että yössä onkin tunti vähemmän uniaikaa.

Matka Leviltä tänne Jyväskylään kesti useiden pysähdysten takia melkein kellonympäryksen. Mulla ei aika ehtinyt tulemaan pitkäksi, koska alkumatkan nukuin ja sitten loppumatkan kun "meidän lasten" vuoro oli istua takapenkillä matka sujui rattoisasti katselemalla Muumilaakson tarinoita! Oli niin nostalgista ja leppoisaa. Naurettiin ihan kippurassa, kun varsinkin Pikku Myyllä ja Nipsulla oli niin hillittömän hauskoja juttuja. Sitä ei pienenä ole tajunnutkaan, miten hauskoja ne höpöttelee. Suosittelen katsomaan!

matka

Loman jälkeen luvassa on aikamoinen pyykkirumba ja muuta ikävää laukkujen purkamista, mutta onneksi nyt on nämä pari vapaapäivää tekemässä arkeen paluusta vähän helpompaa. Ihanaa olla taas myös oman vaatekaapin äärellä. En kestä, kun joudun etukäteen päättämään mihin haluan viikon päästä pukeutua. Nyt saa taas valita päivän fiiliksen mukaan! Tänään suuntaan katsomaan Happeen pronssipeliä Monnarille, ja taidankin laittaa päälle jotain kollareita siistimpää. Reilun viikon aikana meikkiä on tullut sudittua nassuun tasan kaksi kertaa, joten tuntuu mukavalta laittaa vähän nassua ja hiuksiakin kuntoon.

Sellaisia kuulumisia tällä kertaa. Nyt suuntaan suihkuun ja valmistautumaan. Lomalla oli mukavaa, mutta ompas kiva palata takaisin normaaliin päiväjärjestykseenkin. Blogikin palaa taas normaalimpiin tapoihinsa, toivottavasti ette ole kaikki hiljaiselon aikana kadonneet! Tänään ja huomenna on mullakin aikamoinen urakka lukea kaikkien seuraamieni blogien viikonaikana tulleet päivitykset.

Ihanaa olla kotona! Mukavia pääsiäispyhiä kaikille!

2 Kommenttia

  1. Muumit!!!! ja onnea näin jälkikäteen=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muumit on kyllä ihan parhaita!! :D ja kiitos Jasmine!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.