Pages

No nyt vasta onkin mint-to-be!

Täällä blogissa, niin kuin tänä keväänä kaikissa muissakin blogeissa, on kailotettu jo aiemmin minttuun hurahtamista. Jos silloin jo kerroin, että mut ja minttu on luotu toisillemme, niin nyt törmäsin Nelliinan blogissa vielä johonkin, joka on suunnilleen mun olemassaolon syy. Ei vaineskaan. Tykkään liioitella.

Mutta siinä en liioittele yhtään, kun sanon, että tuo design by katri/n mekkonen on täydellinen. Siis täydellinen. Niin kaunis. Se on tän kevään ja kesän valikoimaa, eikä tuota mekkoa vielä ollut Katri Niskasen verkkoputiikissa, että olisin löytänyt tarkan hinnan - siis sille, että kuinka way out of my budget toi mekko on. Mutta se on ihana. Katsokaa nyt.

design by katrin

Syvä huokaus. Jään tuijottelemaan tota loppuillaksi ja haaveilen lottovoitosta. Tai ees arpavoitosta. Ei tartte olla ees pääpotti.

Tykkäättekö te?


6 Kommenttia

 1. Voi kissankellot soikoon! Täällä ilmottautuu kans yks minttuhurahtavainen käsi pystyssä jo ottamassa tota mekkoa hellään huomaan, IHANA!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Tää on selkeesti tarttuva tauti tää mintuun hurahteleminen! :)

   Poista
 2. Voi elämä miten upea. Tuli tänään kutsu toisiin kesähäihin, joihin en tietenkään voi mennä kaasomaksimekossa. Tahdon tuon, tuli konkurssi tai ei. Kiitti Kirsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! Ja oooo oon ehkä maailman kateellisin, jos hankit ton! Mutta se sopis sulle varmaan ihan mielettömän hyvin! :)

   Poista
 3. Heips! Kiitos kommentista! Taitaapa meillä olla muutakin yhteistä, kuin hiusvälineet! Hullaannuin mintunvihreeseen jo viime keväänä, omistan kolme vai neljä tähtihuivia ja samanlainen kännykkäkin löytyy! (Selasin muitakin postauksia, ja sielä bongasin) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Aika hauskaa! Mut mikäs siinä, me selkeesti molemmat ymmärretään hyvän päälle :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.