Pages

Näen tähtiä

Mulla pursuaa eteisen kaappi huiveja. Aika paljon niistä on paksuja ja lämpimiä, mutta myös melkoisen moni niistä on keveämpiä. En kuitenkaan yleensä osaa käyttää huiveja asusteena, ihan vaan sisävaatteiden kanssa. Muilla olen aina ihaillut huiveja asusteena, mutta ujostellut niiden kanssa itse. Nyt kuitenkin mullakin on intoa kokeilla - ehkä se on vaan ollut oikean huivin puuttumisesta kiinni?

IMG_7479 IMG_7478

Löysin H&M:ltä kympillä tällaisen mustavalkoisen tähtihuivin. Tähtihuivissakin vähän pelkään, että näytän liian rockilta. Kuitenkin perus simppeleiden vaatteiden kanssa se on vaan kiva piristäjä. Huivi tuntuu köykäiselle ja mukavalle kaulassa, ja kevyen materiaalin vuoksi se ei näytäkään liian raskaalta. Testailin huivia jo ihan innoissani kaikkien eri väristen t-paitojen kanssa, ja kivalta ainakin mun mielestä näyttää.

huivi huivi2

Vaikkei tänä keväänä kovasti muodissa olevat tuomari-raidat mua oikein sytytäkään, löytyy mun kaapista jonnin verran mustavalkoraitaisia paitoja. Kokeilin tätä tähtihuivia jo myös yhden leveäraitaisen paidan kaveriksi ja sekin näytti tosi kivalle! Printtien yhdistelyä hui! Yleensä jos sitä harjoitan niin se koskee vaan kukkakuosia. Mutta innostuin kyllä kahden noinkin ronskin printinkin yhdistelmästä. Jospa se joku päivä tallentuisi kamerallekin!

Mitä tykkäätte huivista? Vai tykäättekö niistä ylipäätään?

Mua jäi kaivelemaan, kun kirjoitin taas tuolla ylhäällä pelkääväni näyttäväni liian rockilta. Se tuntuu olevan mun suurin pukeutumispelko. Aika huvittavaa. Taidankin kirjoitella joku kerta ihan oman postauksensa  mun pukeutumispeloista. Aika epärationaalisiahan ne on!

6 Kommenttia

 1. Aivan ihana tähtihuivi! :) Mää oon jotenki ihan hullaantunu noista tähdistä jos mulla ois vaan paksu lompakko sisustuskaupasta lähtis mukaan luutavasti kaikki, missä on ees häivähys tähteä..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, että mulla ei oo aikaisemmin sen kummempaa tähtivillitystä ollut, ja just kotiini en kaipais tähtiprinttiä ollenkaan, mutta tuossa huivissa nappasi! :)

   Toivottavasti sulle löytyisi tähteä sitten vähän edullisemmassakin muodossa niin ei tarvii kaikkia tähtihaaveita unohtaa! :)

   Poista
 2. Ihan superkiva huivi, muhun nappaa töi tähtiprintti asusteissa aika kovaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ihan uusi tuttavuus, mutta nyt alan kyllä ymmärtää innostustasi! :)

   Poista
 3. Toi tähtihuivi on kiva, sopii hyvin noiden värikkäiden paitojen kanssa :)

  Miulla on ihan sama ongelma, etten osaa käyttää huiveja muuten kuin takin kanssa. Pitäis kyllä opetella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt otetaan se meidän uudeks urakaks, että opetellaan käyttämään niitä enemmän! Nehän on kivoja asusteita ihan ilman takkiakin :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.