Pages

Ihmeponnarit

Luin näistä ihmeponnareista jo kauan sitten muistaakseni Saara Sarvaksen blogista ja nyt uudellen More to Love -tyttöjen blogista. No siellä kommenttiboksissa sitten sanoi nähneensä ihmeponnareita H&M:llä ihan parilla eurolla ja minään rynnin ostamaan. Ja innostuin sijoittamaan kokonaiset 6 euroa ponnareihin ostamalla molemmat maholliset värisetit. Tai no, en edes kokonaista 6 euroa, vaan yhteensä 5,90. Heh.

IMG_7484

Oon testaillut pari päivää ja oon myyty. Nytkin on sellainen päässä. Sanoin eilen, että nää on niin ylivoimaisen parhaita ja rakastan yli kaiken enkä muuta ikinä käytäkään. Sit pidin hetken tauon ja sanoin, että ainakin siihen asti kun tätä uutuudenviehätystä kestää. Oon aika kova tyttö innostumaan.

IMG_7481 IMG_7486 IMG_7482

Nää on suloisen värisiä ja oikeesti hyviä hiuksissa. Ei oo vielä yhtään kertaa jäänyt hiukset kiinni tai repinyt. Kun laitan tällaisella suttu-nutturan kiinni, niin päänahkaa ei yhtään kiristä, mutta silti hiukset ei hievahda mihinkään. Täydellistä. Lenksut joustaa paljon, mutta palautuu sitten takaisin pieneksi. Keltainen on otettu juuri ennen kuvia hiuksista pois. En tiedä kauanko palautumisessa oikeasti menee, mutta jos illalla irroitan ponnarin hiuksista on se aamulla taas yhtä pieni, kuin kaikki muut. Tai no, "pieni". Noi joustaa paljon eikä ne mitään superpieniä ja huomaamattomia kyllä ole.

IMG_7488 IMG_7495 IMG_7487

Mulla on aika pitkät hiukset ja laitan ne aina nelin kerroin sutturalle, mulla toimivat ainakin mainiosti. Ootteko te testailleet? Onko ollut hyviä myös ohuille tai lyhyille hiuksille? Hinta ei ainakaan oo paha, jos haluaa kokeilla. En oikeesti oo koskaan kokenut näin "keveälle" tuntuvaa ponnaria. Tykkään!

Niin ja ps. näin päivän myöhässä hyvää naistenpäivää kaikille ihanille naisille. Rakastan tota tekstiä tossa kortissa. Vois olla mun suusta.

tausta

12 Kommenttia

 1. Apua! Ihania kiemurakäymyräponskuja! Määki haluan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halvalla saa, jos vaan H&M on lähellä! :)

   Poista
 2. Noita pitää testata, näyttää hauskoilta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskoja ne onkin! Ja mun mielestä oikeasti vielä hyviäkin! :)

   Poista
 3. Hahaa mä niin tunnistan itseni noista helposti lipsuvista ylisanoista ja innostusövereistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, innostuminen on kyllö ihan hauskaa! Kuinka tylsää elämä olisi, jos ei yhtään saisi innostus-övereitä ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Suosittelen, nää on siistejä! :D nimimerkillä tänäänkin koko päivän yksi noista päässä... edelleen!

   Poista
 5. Kiitos vinkistä, täytyy ehkä kokeilla! Kuulostaa aika kivoilta ihmeponnareilta! Väritkin on aivan ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja ne onkin! Ehkä ne on oikeasti hauskenmpia, kuin maailmaa mullistavia, mutta hyvin noi oikeasti toimii. En oo malttanu enää muuta käyttäkään :)

   Poista
 6. Ihan loistava tuo kuva !! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, osuu kyllä naulan kantaan! :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.