Pages

Happy Birthday to me!

Tänään yksi vuosi kilahtaa lisää mittariin. Ensimmäisen kerran synttärit oli ihan hirveät, silloin kun täytin 20. Ja vuosi vuodelta ikäkriisi senkun pahenee. Muistan viime vuonna kauhistelleeni sitä, että ikä tuli lähemäs kahtaviittä, kuin kahtakymppiä. Tänä vuonna lukemaksi kilahtaa karmaiseva 24.

Tai siis, elämänkokemusan tässä vaan karttuu. Nyt olen 19 vuotias viiden vuoden kokemuksella. Tänään kartutettiin kokemuksia aika vauhdikkaissa merkeissä. Oli muuten hauskaa!

IMG_8125 IMG_8132

Nyt saa rohkaista mua ja kertoa olevansa hirveän paljon vanhempi, ja silti vielä järjissään ja hengissä. Teidän 17 -vuotiaiden ei tarvitse sanoa yhtään mitään. Ei vaineskaan. Tykkään teistä kaikista, mutta oon vaan ite vanha pieru ja katkera siitä.

Ps. vähän oli liian optimistista tuo perjantai-iltana kirjoittelemani "huomiseen"... mutta se, ettei koneella ole ehtinyt tai viitsinyt istua, kertoo vaan siitä, että on ollut hyvä loma!

Pps. tämä ei ollut Levin Perhesafarien maksettu mainos, mutta voinpa kyseistä firmaa suositella täydestä sydämestäni!

6 Kommenttia

 1. Ihanaa synttäriä sulle Kirsi! <3 :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää synttäriä. Et oo vielä vanhapieru! :D <3

  VastaaPoista
 3. Onnea!! Hei voin kertoa.. En VOI ymmärtää että täytän ensi vuonna 30?!?!?!?! Olen mielestäni juurikin 24. Nyt ja aina. Siihen asti ei tuntunut muuten miltään. Jos sä oot aloittanut ikäkriiseilyn noin aikaisin niin ehkä sulla menee se ohi kauan ennen kolmekymppisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, sää oot niin nuorekas, ettei susta uskoisikaan että lähentelet kolmea kymppiä! :) Toivottavasti ikäkriiseilyt menisi meiltä molemmilta pian ohi..! Ei kai sillä numerolla pitäisikään olla mitään väliä, vaan sillä miltä tuntuu :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.