Pages

Mint to be

Ehheh, olipas hassunhauska otsikko. En keksi ketä syyttäisin huonosta mielikuvituksestani, mutta varmastikkaan oma vikani se ei ainakaan ole? Noh, asiaan. Kenellekään ei varmaan ole jäänyt epäselväksi, että minttu on tänä keväänä iso trendi. Ja voi elämä, että olen itsekin ihan hulluna siihen. Oikeastaan olin jo viime keväänä, mutta nyt olen kyllä vaan päivä päivältä enemmän. Varmaan jokaisen puljun valikoimasta löytyy mintun väristä mekkoa ja pöksyä ja varmaan jokaisen tytön haaveisiin kuuluu ainakin ne pöksyt tänä keväänä saada. Sama täällä.

Mun blogin bannerin sävyt miellyttää mun silmää niin älyttömän paljon. Ei ne siihen ihan sattumalta ole päätyneet. Vaikkei banneriin ihan minttua olekaan eksynyt, samaan tyyliin haluaisin lähteä minttua yhdistelemään. Vaaleanpunaiseen tietenkin. Ei oo hempeydellä rajaa, kun on päästänsä vajaa, vai miten se sanonta meni? Joka tapauksessa herkkä ja tyttömäinen minttu sopii mielestäni parhaiden juurikin hempeiden ja vaaleiden sävyjen kanssa. Vaaleanpunaisen lisäksi se sopisi hyvin yksiin ainakin beigejen, vaalean ruskeiden ja kerman sävyjen kanssa.

Mint 'n Pink

Minttuhan on kuitenkin siinä mielessä kiva väri, että se taipuu myös toisenlaiseen. Jos vaaleanpunainen tai hempeily alkavat aiheuttaa välitöntä yökkäysrefleksiä ei silti tarvitse jättää ah-niin-trendikästä minttua käyttämättä. Aloin itsekin miettiä, että jos työntäisin itseni ulos mukavuusalueeltani, mihinkähän mintun kanssa päätyisin. Päädyin vähän rokahtavampaan lookiin, jossa ne minttuhousut yhdisteltäisiin mustavalkoiseen, selkään raitapaitaan, hyvin ryhdikkääseen mustaan jakkuun, mustiin selkeisiin nilkkureihin ja niittilaukkuun. Ihan täydellinen yhdistelmä rokkia ja vähäeleisyyttä sekä raikkautta, herkkyyttä ja pehmeyttä. Jos jostain ne hyvin istuvat minttupökät löydän, niin koikeilen kyllä myös tätä tyyliä!

Mint 'n Black

Molemmat kollaasithan loin Polyvorella ja klikkailemalla tästä löydät ensimmäisen asun ja tästä löydät jälkimmäisen asun tuotteet ja kuvien lähteet - mitkään kuvat eivät siis luonnollisesti meikäläisen omaisuutta ole!

Polyvore on kyllä ehkä yksi pirullisimpia keksintöjä joihin olen törmännyt. Rakentele siellä sitten unelmiesi kokonaisuuksia ja sitten se vielä tarjoaa sinulle suorat linkit paikkoihin mistä voit ostaa ne! Hei jotain rajaa, ei mun itsehillintää oo harjoitettu tämmöisiä tilaisuuksia varten. Toki hakuihinsa voi laittaa hintakaton, mutta sitten pian jää löytämättä joku tollainen ihanuus, niinkun toi Dolce & Gabbanan vaaleanpunainen laukku. Kuinka suloinen se voi olla?!

Nyt äkkiä Polyvore kiinni, ennenkä tapahtuu vahinkoa!

Yritän olla valittamatta, mutta sen verran sanon vielä, että tää mun "terveys" alkaa kyllä olla joku maailman historian suurin vitsi. Ihan oikeesti. Terkkuja vaan kaikille taudilta, joka on ilmeisesti influenssaa. Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa (no, on siellä niitäkin pari mukana) kokosin loppuun vähän fiiliksiä meikäläisen tunnelmista. Kun ei harmittanut yhtään jättää jo maksettua valmentajakoulutusta Vierunmäellä väliin sen takia, että makaat kotona yli 39 asteen kuumeessa. Ei yhtään.

vknloppu

Kertokaa te mulle, että teillä on ollut kiva viikonloppu? Jonnekkinhan sen elämänilon on pakko olla hiipinyt, joten toivon, että se on löytynyt teidän kaikkien kodeista! Niin ja jokainen minttuun hurahtanut ilmoittautukoon! Miten te yhdistelisitte mieluiten minttua?

EDIT:// pakko vielä heitellä tänne loppuun linkkejä, kun vielä mintunvihreää inspiraatiota (no niitä housuja, Magicpoks, Xenia's Day) etsiskellessäni löysin niin kivoja linkkejä, joissa mintunvihreää sovelletaan sisustukseen saakka: Backyard Bambie, Pupulandia, Livin up a notch !

4 Kommenttia

 1. Heh, tykkään ihan liikaa hauskoista otsikoista. How punny!

  VastaaPoista
 2. Mä niin tarviin tommosen mintun värisen mekon. Mielellään välittömästi. En tiiä vielä mihin sitä tarviin mutta tää tunne ei voi pettää :D
  Niin ja hei, meidän blogissa on sulle yllätys!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! (H&M:llä on muuten pari myynnissä tälläkin hetkellä, tilasin itsekin yhden kokeiluun, vaikken tosiaan tiedä vielä mihin sitä tarviin..)

   Ja huomasinkin sen jo, ihanaa kiitos!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.