Pages

Lomapäivä ja värikynät

Yliopistossa ei talvilomaa tunneta, mutta muutamien luentojen peruuntuminen viime tipassa mahdollisti tälle viikolle parin vähän lomaisamman päivän. Se vaan tarkoittaa sitä, että kaikki kouluhommat täytyy tehdä sitten tehokkasti niinä muina päivinä. Mulla on tää viikko valmentamisestakin lomaa. Tuolla toisella on kyllä reeninsä normaalisti, joten ei täältä kotoa mihinkään pääse pakenemaan.

IMG_7339

Tänäaamuna kaivoin kuitenkin kaapista bikinit ja pakkasin poppanakassiin uimakamat. Suuntasin äitin kanssa Laajavuoren kylpylään polskimaan. Poreissa lilluttelu, vesileluilla leikkiminen, kylmäaltaassa virkistyminen, jätskiannokset allasbaarissa ja saunan lämmössä lekotteleminen kävi kyllä hyvin lomailusta. Äitin kanssa on aina kivaa.

nimetön

Uiskentelun jälkeen on aina super väsy ja en jaksanutkaan sen jälkeen tehdä muuta, kuin syödä masun täyteen ja pötkötellen hetken aikaa kuunnella Greyn anatomiaa. Tää on suuri muhun kohdistuvan pilkan aihe. Kun mua väsyttää, mää suljen silmät. En myönnä että nukun tai meinaan nukahtaa. Mää vaan kuuntelen vähän aikaa

Äskön käytiin ruokakaupassa ja vuokrattiin pari höpsön oloista leffaa. Vippi kortilla sai Filkkarista kaks leffaa yhden hinnalla joten otettiin mukaan toinenkin, vaikka sitä tuskin jaksaa katsoa. Leffaherkkuina on luvassa kasviksia dippailtavaksi. Ennen leffaa täytyy vielä käydä saunassa (aamuinen ei vissiin vielä riittänyt). Odottelen vaan, että toi reippaampi meistä tulee lenkiltä. Kello on kohta kymmenen. Mua ei saisi tähän aikaan juoksemaan kirveelläkään. Sen sijaan kirjottelen blogiin.

IMG_7333

Tää päivä oli hyvä päivä. Huominenkin on melkein vapaapäivä. Tulkoon siitä vähintään yhtä kiva!

Ps. eikö toi kuvanmuokkausohjelman värikynä -suodin oo ehkä siistein ikinä?!

6 Kommenttia

 1. Mukavaa, että sulla oli mukava päivä! :-) Kuvat sai muokkauksen myötä ihanan hempeät sävyt! Kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olipa ihana kommentti! :) tykkään noista sävyistä itsekin!

   Poista
 2. jäätelöä allasbaarissa ah! Tulee lomafiilis ja alko tekee sikana mieltä jätskii:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, pahoittelen! :D mutta ehkä jätskiannoksen tekeminen kotonakin toisi vähän lomafiilistä? :)

   Poista
 3. Olitpa hauskasti muokannut kuvat tähän postaukseen! Hauska efekti! :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora ihanasta kommentistasi! Hassua että yhdellä klikkauksella saa kuvia noin kovasti muutettua :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.