Pages

Kynsikuulumisia (hyviä sellaisia!)

Ensinnäkin, oo, tänään on taas tanssittu wanhoja! Mun olisi tehnyt hirveästi mieli postata omista wanhojen tansseista, mutta kaksi vanhojen muistelu postausta peräjälkeen olisi ehkä ollut liikaa.. vai mitä?

Joten kirjoitellaan sitten muusta! Välillä tuntuu, etten mistään muusta kirjoittele kuin kynsistä, mutta kynsien laittaminen on tässä viime aikoina ollut kyllä mulle mieleistä aivojen lepuutuspuuhaa. Viimeksi tänään koulussa puhuttiin siitä, kuinka kognitiivisesta rasituksesta palautuminen on hitaampaa kuin fyysisestä rasituksesta. Ja kuinka tärkeää on kehittää keinoja, jotka estää aivoja muuttumasta minttuhyytelöksi. Niin meidän proffa tänään sanoi. Ja sen jälkeen luokkahuoneen toiselta puolelta pysäytti puheensa ja sanoi, että Ompas sulla, Kirsi, ihanat kynnet! 

Tän hetkiset kynnet ei vielä kuviin päätynyt koska ehdin tarttumaan kameraan vasta pimeän jo tultua. Ja ilman kunnon valoa on vaan niin vaikea ottaa hyviä ja tarkkoja kynsikuvia, joissa värit näkyy oikeina. Joten niiden kanssa palataan sitten tässä lähiaikoina. Aattelin julkaista nyt köntässä muutamat viime aikoina mun päiviä ilahduttaneet kynsilakkaukset, joita ei ole vielä muissa kuvissa vilahtanut.

IMG_6693 IMG_6696 IMG_6692 IMG_6698

Vaaleanpunaisten kynsien (koristelumallia näihin otettu Sonnela -blogista! ...en vaan millään löydä enää niitä kynsiä, missä kyseiset koristelut oli.. ne oli ennen bannerissakin, mutta ei osu enää mun käsiin...) lisäksi viime viikkoina on tosiaan tullut tehtyä vesimarmorointeja, ja Cutepolisista "vähän" intoiltuani, pakko oli noita 1UP:eja koettaa myös!

kynnet

Mutta sitten niihin lupailemiini hyviin uutisiin! En tiedä muistatteko, kun kiukuttelin oikein urakalla Seche Viten käytön jälkeen alkaneesta lakkausten irtoamisista? No, löysin ratkaisun! Pohdinkin jo tuolloin, että onkohan kyse vain Seche Vitestä vai Viten ja Sechen aluslakan yhdistelmästä... kuten aina (heh) taisin osua mietinnöissäni oikeaan!

Ostin nimittäin sittemmin O.P.I.:n aluslakan sen käyttämisen jälkeen ei ole yksikään kynsi raksahtanut irti ja kynnet ovat pysyneet hyvänä niin pitkään kuin olen vain malttanut olla tekemättä uusia! Wuhuu ja vuosisadan tuuletus! Ei tarvitse hylätä hyvää pikakuivattajaa, mikä helpottaa lakkailua huomattavasti. Kyllähän se vähän ärsyttää, ettei saman merkin aluslakkaa voi tuon pikakuivattajan alla käyttää, mutta mieluummin vaihdan sen aluslakan pois ja pidän hyvän pikakuivattajan. 

Elämän pieniä iloja! Onhan se vähän hassua tuuletella tällaista asiaa ikäänkun olisin keksinyt syöpään parannuksen, mutta hei, whatever floats your boat, eli eikös tärkeintä ole se, että oon iloinen? Niinpä! ... okei, olisin kyllä vielä paljon iloisempi, jos syöpään keksisin ratkaisun, mutta enpä usko, että mun minttuhyytelössä on moiseen kapasiteettia.

12 Kommenttia

 1. Ihania kynsiä! voi vitsit!!! ja toi marmorointi on kyllä makein!!


  raakels.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitos! :) se on kyllä kivan näköinen, mutta suhteellisen työläs..

   Poista
 2. Ihanan herkullisen värisiä lakkauksia, oikein kunnon kevätkynsiä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) keväiset värit tuo kyllä kivasti vähän piristystä vielä melko pimeään talveen!

   Poista
 3. Kynsitaikurille pukkaa haastetta: http://liveoncevenla.blogspot.fi/2013/02/i-wanna-know-your-name.html :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kiitos, täytyypä käydä kurkkimassa! :)

   Poista
 4. Ihania kynsiä! Oot kyllä tosi taitava! :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten taitava oot, upean näkösiä! :) Varsinkin noi vesimaalaukset kolahtaa kovaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja kiva kuulla! Tykkäsin niistä itsekin, harmi ettei niitä jaksa useammin väkerrellä! :)

   Poista
 6. Wau, onpa upeat noi pinkit kynnet! Osaisinpa itsekin tehdä noin taitavasti tuollaisia koristeluita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näyttävät kynnet saa yllättävän helpolla! Harjoitus tekee mestarin :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.