Pages

"Hyvää ystävyyttä on se, jos voi riidellä ja silti olla ystäviä"

"Ystävyys on sitä kun laittaa silmänsä kiinni ja ajattelee ystäväänsä, silloin poskilihakset alkavat vetäytyä korvia kohti niin, että kaikki rypytkin siliävät." -Nalle Puh

Kun nyt laitoin silmät kiinni meinasin tikahtua nauruun, kun mietin kaikkia hillittömiä juttuja, mitä oon ystävieni kanssa tehnyt. Ystävän päivän kunniaksi katselin enemmän tai vähemmän vanhoja kuvia sellaisista päivistä, jotka eivät olisi olleet mitään ilman ystäviä. Niitä samoja ystäviä vuodesta toiseen. Ja näistä mää en kyllä ikinä suostu kasvamaan irti.

5 4

Nää on kuvia sellaisista päivistä jolloin posket venyivät kohti korvia, ja ehkä oikeasti aiheuttivat vain lisää hymy-ryppyjä ja naurattanut niin, että keuhkot meinaa katketa. Sellaisista päivistä, jotka on jokainen osaltaan kasvattanut musta tällaisen nuoren naisen, joka nykyään oon. Kaikista parhaista päivistä parhaat on sellaisia, jotka on ystävien kanssa jaettuja.

6 7 2

Kuten mun lemppari ystävyss-aforismikin sanoo: ystävyys on kuin housuun pissaaminen, kaikkihan sen näkevät, mutta vain sinä tunnet lämmön. Muistattehan kertoa rakkaillenne, kuinka ne teidän sydämiäne lämmittää? Ihanaa ystävänpäivää kaikille!

1 3

Ja huom! Jos joku myöntää olleensa paikalla jossain näistä ilmoittautukoon kommenttiboksissa! Naurattiko teitä yhtä paljon kun mua näitä katsellessa ja muistellessa? Niin ja muut - tunnistatteko mua ryhmäkuvista?

Ps. Otsikon lasten suusta -lainaus täältä!

6 Kommenttia

 1. Onpa ihanan elämäntäyteisiä kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisia on kyllä nuo hetketkin olleet! :)

   Poista
 2. Ihanan vauhdikkaita ja iloisia kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin ja hyvää ystävänpäivää ♥

   Poista
  2. Kiitos! Toivottavasti sullakin oli ihana ystävänpäivä! <3

   Poista
  3. Iloisia ja vauhdikkaita muistoja tosiaan :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.