Pages

Väreistä voimaa

Vaikka päivät pitenee jo, kyllä näillä kylmillä ja pimeillä talvikeleillä tarvitsee jostain vähän piristystä. Tietty ystävät, harrastukset ja muut kivat jutut auttaa jaksamaan, mutta itse ainakain kaipaan vähän lisäpoweria. Värit toimii ainakin mulle. Pelkkään mustaan pukeutuminen vaan masentaa ja tekee mielen tylsemmäksi.

IMG_7035

Lauantaina piti olla pikaisesti aikaa käydä puoliskoni kanssa lounaalla, mutta tuttuun tapaan suunnitelmat meni taas aika mönkään. No, yritys oli kuitenkin hyvä ja ehdinpähän pukeutua kerrankin vähän siistimpiin vaatteisiin. Gina Tricot'n kukkapaita on viime syksyltä ja tykkään siitä kyllä ihan valtaisasti. En malta oottaa, että tulee kevät ja pääsen parittamaan vähän pidempihelmaisen paitapuseron pinkkien shortsien kanssa. Ja paljaat sääret, balleriinat ja kuiva asfaltti. Onneksi se toimii farkkujen kanssa näin talvellakin!

IMG_7046 IMG_7031 IMG_7037 IMG_7036

Hiuksiin päätyneellä pinkillä rusettipannalla on vielä erityistä tunnearvoakin, sillä oon saanut sen yhtenä vuonna kauden päätteeksi mun valmentamalta joukkueelta. Kaikille mun kanssa tekemisissä oleville taitaa käydä aika pian selväksi, että tykkään aika paljon pinkistä. Enkä ruseteista kovin paljoa vähempää.

Ps. Sain ensimmäisen kerran blogihaasten ja oon niin fiiliksissä, wuhuu! Ensimmäisen kommentin saamisen jälkeen oon pitänyt tätä seuraavana blogin virstanpylväänä. En malta oottaa, että ehdin toteuttaa sen! Jipii jipii jipii!

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.