Pages

Töppöstä toisen eteen!

En haluaisi olla pelkkä ruikuttaja, mutta voi morjens, että otti pattiin taas tuo viimeisin sairastaminen. Hyvä, että jaksoi hengittää, kaikesta muusta puhumattakaan. Nyt aletaan kuitenkin olla jossain määrin tolpillaan, joten eteenpäin, sanoi se kuuluisa mummokin lumessa. Tänään töppösteltiin menemään meikäläisen räyheimmissä talvikengissä.

WP_20130117_007

Mulla ei ole olemassa yksiäkään asiallisia talvikenkiä. Talvisin mun kengät kuuluu joko kategoriaan a) nätit, mutta jos on pakkasta niin varpaat jäätyy tai b) ei muuten jäädy varpaat, mutta ei niitä kehtaa kellekkään esitellä. Ja yleensä vielä b -kategorian kengät on hengenvaarallisen liukkaita töppösiä. Semmoisia, jotka jalassa oon muun muassa vetänyt syksyllä viikon sairaslomaa kerryttäneet lipat.

WP_20130117_008 WP_20130117_006 WP_20130117_011

(Ei oo mahdollista olla valokuvattavana hyppimättä...)

Tänään töppöstelin yliopistolle syömään näillä pantteri-tossuilla. Nämä on tilattu joskus tosi halvalla eBaysta, eivätkä ole varmasti maailman laadukkaimmat, mutta hyvin ovat palvelleet nyt jo kolmatta talvea. Yleensä näissä töppösissä on hyvänä puolena se, ettei nilkat ainakaan jäädy. Nämä on kuitenkin malliltaan vähän erilaiset, kun ovat solmittavat, joten jos ei ole tarka, saattaa vähän hujua päästä nilkkoihin!

Sattumalta oon kyllä juuri näitä kenkäpohdintoja mielessä pyöritellessäni törmännyt Brandoksella yksiin ihan kivan näköisiin nilkkureihin. (alla oleva kuva lainattu tämän linkin takaa!) Näyttävät perus nilkkreita lämpimämmiltä, ovat aitoa mokkaa ja ihan nätitkin. Brandoksella on ihan älyttömän suuria tarjouksia nyt! Mm. Steve Maddeneita jopa -70% hinnoilla. Oi olisinpa varoissani nyt!

tausta

Mutta täytyy vaan olla kärsivällinen, koska reissukuume olisi kova! Siis huomattavasti Maddenkuumetta kovempi. Ja kaiken lisäksi kävi vielä ilmi, että lentoja New Yorkiin saa paljon halvemmalla, kuin olin alunperin arvellut! Lottovoitto, edes pieni sellainen, missä olet?

Millaisilla popoilla te selviätte talven yli?

EDIT// no voihan ärrin murrin sanon minä! Olin eilen löytänyt noi kengät ja jättänyt välilehteen auki, ja nyt olikin 70%:n ale vaihtunut 10%:n aleksi. Siihenpähän päättyi ne pohdinnat, 60€ olisin voinut noista maksaa ja oikeastaan olin jo ostoskoriin klikkaamassa, mutta tänäänpä hinta onkin 179€.... ärrr...

2 Kommenttia

  1. Minun talvikenkinäni toimivat Timberlandin Junior Asphalt Trail Bootsit. Kerrankin minulla on oikeasti lämpimät ja vedenpitävät kengät, jee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tommoiset olisi kyllä kivat! Siistin näköset, mutta ei liian fiinit! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.