Pages

Kultaa ja kimallusta

Olen näpytellyt tämän postauksen jo valmiiksi, mutta alkuun täytyy lisätä, että olipa kiva kuulla, että eilinen vuoden 2012 -kertauspostaus otettiin niin kivasti vastaan. Tulihan siinä paljastettua itsestään vähän enemmän kuin aiemmin. Harkitsin pitkään, että uskallanko kertoa kaiken sen, mutta totesin, että viime vuosi oli niin mahtava, että suottapa sitä salailemaan! Mutta nyt varsinaiseen asiaan.

IMG_5227

Olin haaveillut tekeväni joulun aikoihin itselleni paritkin ihanat joulukynnet. Mulla on Konad -joululaattakin, ja niitä leimauksia ei oikein tule muuhun aikaan vuodesta tehtyä. Taas kävi kuitenkin niin, että kaikista mahtipontisista suunnitelmista huolimatta ensimmäiset joulukynnet tein joulupäivän iltana. Silloinkaan en todellakaan jaksanut edes Konadeilla leimailla. Se kuviolaatta saa sitten odottaa ensi vuotta, ehkäpä silloin vaivaudun tekemään ne haaveilemani joulukynnet?!

IMG_5195 IMG_5230

Ennen joulua tuli kuitekin tehtyä edes vähän joulutunnelmaan sopivat kynnet. Kulta ja kimallus, eivätkös ne sovi joulutunnelmaan paremmin kuin hyvin? Näiden kynsien tekeminen oli myös erittäin simppeliä. Ensin lakkaillaan kynnet valitulla värilakalla ja annetaan kuivua. Sen jälkeen voi ottaa joko saman värilakan uudelleen tai vaihtoehtoisesti kirkkaan päällyslakan ja vetää siveltimellä vinosti kynnen poikki, lisätä lakkaa kärkeen jos sivellin ei ole niin leveä, että yhdellä vedolla koko kärki peittyy lakkaan. Heti kun kynnen kärkeen on laitettu lakkaa, tökätään kynsi kimalteeseen, jonka jälkeen ylimääräiset kimalteet voi sutia kynneltä pois ja laittaa kerroksen päällyslakkaa koko kynnelle ja that's it! Ehkä nämä ei ole ihan jokanaisen arkikynnet, mutta sopiihan sitä joskus vähän hullutella ja laittautua näyttävämminkin. Harakka mikä harakka, kimallusta kun ei voi olla liikaa!

IMG_6337 IMG_6339

Jotkut käyttävät kimalteina ihan askartelukaupoista ostettuja hienojakoisia glittereitä, mutta itse olen tilannut tällaisen 12 eri värisen glitterin setin eBaysta. Kynsitarvikkeina näitä myytiin, joten luultavasti valtaosa ihmisistä käyttää näitä geelikynsien tekoon. Ooon tykännyt näistä kovasti! On tullut itseasiassa melkoisen usein tehtyä simppeli valkoinen ranskalainen manikyyri, jossa olen kärjet kuorruttanut tuolla valkoisella kimalteella. Kiva tapa saada vähän jotain erikoista ja näyttävyyttä yksinkertaisen kauniiseen manikyyriin!

Miltäs näyttää kultaisena kimaltelevat kynnet? Jaksaisitko itse pelailla joka paikkaan pöllyävien kimalteiden kanssa?

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.