Pages

Korukaksoset

Tuossa joskus ennen joulua käytiin miehekkeen kanssa vähän kaupungilla pyörimässä, ja vaikka oltiin oikeasti hankkimassa joulupaketteja muille, kuten tässä postauksessa kerroinkin, sain minäkin lahjuksia. Lupasin esitellä niitä, mutta seuraava postaukseni olikin kiukun purkamista the maanantaina. Nojoo, siinä kihisemis postauksessa näkyneet Kivi -tuikut olivat kyllä yksi niistä saamistani lahjoista, mutta kaikki muu näköjään unohtui siinä hötäkässä.

IMG_6654 IMG_6675 IMG_6663

Siltä reissulta makkariin, muiden statement korujen päälle roikkumaan, muutti kuitenkin myös korukaksoset. Ihanat, leveät, painavat siemen- ja putkihelminauhoista koostuvat, vähän ehkä inkkarihenkiset korukaksoset. Pinkki ja vihreä. Olin jo aiemmin puhunut näistä kotona, ja se keskustelu meni suurinpiirtein näin:

Kirsi: "H&M:llä on alennuksessa semmoiset ihanat kaulakorut, joita oon kuolannut jo syksyllä. Semmoset isot ja paksut. Oon ihaillut niitä kauan ja nyt ne on alennuksessa......

tai ei ne oikeestaan oo myynnissä alennetulla hinnalla, vaan niitä pitää ostaa kaks!

Mies: "Ai että semmonen alennusmyynti, että ei ookkaan alennettua hintaa, mutta niitä pitää ostaa kaksi?!?! Selvä homma! Kuulostaa hyvälle diilille!"

Homman nimihän oli oikeasti se, että ne oli semmoisessa ale-hyllyssä, jossa oli koruja kaksi yhden hinnalla. Eli kyllä ne alennuksessa oli, en vaan ihan osannut pukea asiani sanoiksi! Kaupunkireissulla sitten kävin vielä niitä silittelemässä ja pian sainkin molemmat lahjaksi. Oon onnentyttö!

kaksoset

Tänään aamusta puin päälleni pinkin yksiön, viininpunaisen t-paidan päälle. Se näytti ihan kivalle, mutta en ihan osannut päättää, oliko se vähän hassu kuitenkin. Näyttääkö liian tunkkaiselle, jos noin massiivinen kaulakoru ja t-paidan kaula-aukko, menevät lähestulkoon samaa linjaa, mutta niin, että kaula-aukko on kuitenkin vähän pienempi. Jotenkin näen noiden korujen sopivan kaikista parhaiten tuubitopin pariksi. Näillä keleillä se on kuitenkin vähän turhan vilpoisa paitaratkaisu.

IMG_6678 IMG_6672

Olen muutenkin ihan hullaantunut statement-koruihin, mutta koen niiden yhdistelemisen vielä vähän vaikeaksi. Esimerkiksi kuplakoru on ollut kaulassa jo muutamankin kerran, mutta en ole vielä kertaakaan kokenut sen oikeasti sopineen asuun hyvin. Kai pelkään, että asuissa on jotakin liikaa jos kaulalla killuu iso näyttävä kaulakoru. Silloin kaiken muun on kyllä oltava tosi simppeliä. Täytyykin joku kerta koittaa otattaa sellaisesta asusta kuvat, niin pääsette tekin tuomaroimaan: onko statement koru mulle ihan liikaa vai kuvittelenko vaan taas omiani?

Tykkäättekö te käyttää näyttäviä koruja vai onko vähemmän enemmän?

2 Kommenttia

  1. Tuo pinkki on ihan mieltsin hieno! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä munkin lemppari! Ja jee, joku muukin käyttää sanaa mieltsi!! :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.