Pages

Kampausta ja kynsiä

Lauantaina kävin tosiaan teatterissa äitin kanssa. Oltiin varattu liput Myrskyluodon Maijaan jo viime syksynä. Näytökset oli niin täynnä, että vasta näihin kevään näytöksiin oli yhtään järkeviä lippuja saatavissa. Ja täynnähän se näytti nytkin olevan.

Teatterireissun kampaukseen sain inspiraation Gossip Girlistä. Vaikka rakastan palavasti Serenan sotkuisia kiharoita ja Blairin hiuspantoja, oli tällä kertaa inspiraation lähteenä GG:n Lily. Pienellä googlailulla löytyi kyllä enemmänkin ihania Lilyn nutturoita, voisin joskus koittaa jäljitellä. Viime lauantaisen kampauksen inspiraationa oli kuitenkin tällainen nuttura, joka vähän aikaa sitten Netflixistä jaksoja katsellessani osui silmiin.

van-cleef-and-arpels-couture-annees-folles-bracelet-and-lily-van-der-woodsen-gallery

Lilyn kampaus on tälläkin kertaa oikein viimeistelty ja siloiteltu. Oman kampaukseni täytyi kuitenkin kestää ennen teatteriin menoa puolentoista tunnin akrobatiaharjoitusten vetäminen. Minäpä sitten järkeilin, että jos teen tarkoituksella pörröisen, hipahtavan kampauksen ei muutamat kuperkeikat voi sitä kovin pahasti tuhota. Sivuilla ja leteissä onnistuin mielestäni ihan kivasti hakemani tyylin toteuttamaan. Jos nyt kuitenkin tekisin vielä uusiksi, koittaisin tehdä tuosta itse nutturasta vähän isomman, pörheämmän ja möyheämmän. Aina oppii!

nuttura

Lilyn kampaukset on siitäkin kivaa inspiraatiota, että oppii näkemään tuttuja juttuja uudella tavalla. Itse esimerkiksi yhdistän aina kalanruotoletit juurikin pörröiseen hippityyliin. Mutta tosi hyvinhän se toimii tuossa hienostorouvan kampauksessakin! Pitäisi aina muistaa pitää mieli avarana!

IMG_6890

Laitan tässä samalla julkaisuun yhdet kynnet viime viikolta (kaksista muista näköjään ei ole kuvia, hups!). Pidän itseäni pinkki-höttö-ihQ -tyyppinä, mutta esimerkiksi blogissa vilahtaneet asut ovat kyllä kielineet jostain ihan muusta. Näissä kynsissä sentään oltiin sillä vanhalla tutulla ja omalla linjalla ja oi että tuntui kotoisalta. Ensin ajattelin laittaa nimettömiin tuollaisen eri kokoisten timanttien rykelmän, mutta koska se ei näyttänytkään musta ollenkaan kivalta, laitoin toiseen nimettömään timanttirivistön vaaleanpunaista ranskalaista kärkeä rajaamaan.

IMG_6862 IMG_6867

Äskön ahersin itselleni vesimarmorointikynnet ja niistä tuli aikas ihanat, vaikka itse sanonkin!

Onko täällä muuten muita, jotka katsovat Gossip Girliä ja ihailevat hahmojen tyylejä? Ihastus ja huokaus. En kyllä itse näyttäisi niin sievälle niiden preppy -tyttöjen lookeissa, mutta ainahan sitä saa ihailla ja haaveilla olevansa nuori New Yorkissa ja niin rikas, että voisi pukeutua kenen suunnittelijan leninkeihin tahansa (Elie Saab!!!)

2 Kommenttia

 1. Hurjan kiva nuttura, osaispa itekkin! Eittämättä Gossip Girlin tyttösillä on kyllä tyyliä, mutta never ever vois kuvitella pukeutuvansa niin hienosti. Harmittaa kun kyseistä sarjaa tuli seurattua hyvinkin paljon alkuunsa mutta jäi sittemmin. Hmm, pitäisiköhän aloittaa alusta.. 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Sama vika tosiaan täällä, ettei ihan taipuisi normaaliin elämään, mutta onneksi vaan ihaileminenkin on kivaa! Suosittelen aloittamaan alusta, tein saman tässä reilu kuukausi sitten ja vaikken oo mielestäni ahkerasti kattonut oon jo toisen tuottiksen loppupuolella menossa! Koukuttava se on siis edelleen! :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.