Pages

Let it snow, let it snow, let it snow!

Ootteko jo aivan kyllästyneitä lumeen ja kaikkeen hössötykseen sen ympärillä? Toivottavasti ette, mää oon ainakin tosi innoissani lumesta. Ihanaa! Sitäpaitsi lumisade ikkunoiden takana sopi eiliseen pipareiden leipomiseen, kuin porkkananenä lumiukon päähän. Vieläkin täällä pyryttää kevyesti, mutta antaa tulla vaan.

Tänä aamuna valitsin taas mukavuuden ulkonäköä ennen. Onneksi toi Missoni for Lindex mekko on kumminkin myös äärimmäisen mukava. Oon käyttänyt sitä ihan hirmu paljon. Se sopii kivasti myös monien eri väristen alaosien kanssa.. Tänään yhdistin sen paksuihin legginsseihin, siksi koska mekko oli ensimmäistä kertaa päällä pesun jälkeen. Tossa mekossa on nimittäin semmoinen ominaisuus, että se löystyy aikas paljon. Joten heti pesun jälkeen se on niin lyhyt, ettei sitä rohkene pelkkien sukkisten kanssa pitää, mutta päivän jälkeen se on venynyt pituutta sen verran, että seuraavan kerran sen voi parittaa vaikka violettien sukkisten kanssa.. mehän kaikki säästämme ympäristöä, ja tuuletamme vaatteita käyttöjen välissä, niin ei tarvitse olla koko ajan pesemässä, right?

WP_20121202_010
WP_20121202_012
Mekko - Missoni for Lindex
Pökät - Gina Tricot
Töppöset - Nelly.com
Suttunuttura - puhdasta laiskuutta

Huomaatteko muuten missä kuvat on otettu? No siellä samaisessa Sokos Hotel Paviljongin aamupalasalissa, tuttu Luksusta arkiaamuun - postauksesta. Kauheaa törsäilyä tämä tämmöinen, mutta tuo toinen puolisko oli lähdössä peli reissulle tänään, ja halusi syödä kunnon aamiaisen, ja ehdotti sitten, että mennään tuonne. Niin en sitten viitsinyt vastaan taistella, vaan totta kai lähdin kerta tarjottiin!

WP_20121202_004 WP_20121202_002 WP_20121202_003 WP_20121202_006
Oli kyllä yhtä ihanaa, kuin ennenkin. Suosittelen edelleen. Olen muuten vähän omituinen, kun hiihtelen aina hotelliaamupalalla sukkasilleen. Joka kerta kengät on potkaistava pöydän alle ja kipiteltävä ilman niitä muonaa hakemaan.. kai siitä tulee kotoisampi tunnelma? Sitäpaitsi jalat olisi kyllä kuolleet kuumuuteen jos olisin nuo töppöset jalassa siellä istunut. Tällaisill keleillä kunnon varrelliset töppöset on kyllä välttämättömät, mutta sisätiloissa ne käyvät melkoisen lämpimiksi.

WP_20121202_017 WP_20121202_021
Henkilökohtainen kuvaajani sanoi tämän jälkimmäisen kuvan ottamisen jälkeen, että "Jos tämä menee sun blogiin, niin tän kuvatekstiksi tulee aivan varmasti mä NIIIIIIIIIIIIIIIN rakastan talvee!" Haha, kiitos vaan ideasta, ja tottahan se on, että mää rakastan talvea ja lunta ja innostun ja hypetän asioita, mutta en kai sentään ihan tuollaiselta kuulosta? Heh. Eipä sillä niin olisi väliä vaikka kuulostaisinkin.. minkäs sille voi jos niin rakastaa talvee?

Nyt nautin vähän aikaa vielä kodin lämmöstä, mututstelen lohisalaattia ja sitten vaihdan kamppeet, lähden putsaamaan autoa ja suuntaan vielä sunnuntai-illan valmennusta vetämään. Ilta onkin omaa aikaa, kun puoliskoni on edelleen pelireissullaan.. lupasin kyllä siivota, mutta mitä jos kuitenkin katsoisinkin vähän Gossip Girliä Netflixistä? Hmm.. se kuulsotaa kyllä paljon kivemmalle!

Oikein kivaa sunnuntai-iltaa kaikille muillekin! Nauttikaa lumesta!

2 Kommenttia

  1. Eeei taas noita hotskuaamupalakuvia, omnom! Määäkin rakastan talvee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon pahoillani ja poden huonoa omatuntoa niiden julkaisemisesta :D ja jee, ihanaa, että joku muukin rakastaa talvea :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.