Pages

Kotosalla taas

Joulusta on nyt selvitty ja eilen jo palattiin omaan kotiimme. Eipä sillä, ei me jouluakaan oltu viettämässä kuin puolen tunnin matkan päässä täältä. Vaikka oli ihana joulu ja oli kiva olla rauhassa ja yöpyä porukoillakin, oli se kotiinkin palaaminen ihanaa. Sitä kassien kantamista lukuunottamatta. Siitä kun selvisi hengissä ja veri alkoi kiertää taas käsissä, oli aika ihanaa köllöttää omalla sohvalla, rauhoittua hetki suklaata mutustaen ja leffaa katsellen, ennen tämän päiväistä arkeen paluuta.

Oltiin kyllä ilmeisesti oltu aika paljon kiltimpiä, mitä uskoin, jos lahjoista voi jotain päätellä. Ei olla viitsitty viitsitty purkaa niitä tuolta kasseista, joten lahjojen esittelyä luvassa myöhemmin. Nyt voidaan kuvien muodossa fiilistellä  tämän päiväistä asua ja palata joulutunnelmiin vielä huomenna. Kävi kuin kävikin niin, ettei koko joulunpyhien aikana päälle rönttö-vaatteita kummempaa eksynyt. Tai no kerran kiharsin hiukseni ja puin yhden punaisen mekon päälle, mutta riisuin sen saman tien ja heitin hiukset sutturalle. Tuntui liian fiinille ja kun toinenkin oli lähdössä kollareilla liikkeelle, niin enhän minäkään nyt viitsinyt sitten mekolla lähteä.

asu asu2

Tämän päivän asuna oli taas yksi itse ommeltu kukkamekko. Tällä kertaa vähän tummemman sävyinen ja tuollaisella vesiputous -kaula-aukolla. Jalkoihin päätyivät vyötä vaaleammat nilkkurit, vaikka meinasin ensin  laittaa jalkaan ne vähän tummemmansävyiset ruskean pitkävartiset saappaat, mutta en jaksanut tänään ähertää! Ne muuten menivät vilhdoin jalkaan, wuhuu ja suurkiitos vielä vinkeistä ihanille Ninnumaarialle ja Janinalle!

Tämän päiväinen kampaus ei ollut mieleinen, mutta laitoin hiukset noin  olosuhteiden pakosta. Olisin halunnut kihartaa latvat ja jättää hiukset muuten auki, mutta peilissä odottikin ylläri. Tai ei se ylläri olisi ollut, jos vaan olisin sattunut muistamaan, että eilen hiustenpesun jälkeen olin letittänyt kaikki kosteat etuhiukset ja purkanut letin juuri ennen nukkumaan menoa. Eli aamulla hiusten etummaisessa osiossa odotti viehättävät kasari -henkiset kiharat. Tänään ei ollut vielä tarvetta uudelle hiustenpesulle enkä jaksanut alkaa pesemään vain osiota tai kamppailla sähärää suoraksi raudan kanssa, joten pistin vahingon kiertämään ja letitin hiukset uudelleen. Ja koska epäonnistuneet hiussuunnitelmat harmittivat, ulos lähtiessä kiskaisin vielä hiukset ylös pienen pienelle versiolle sutturasta (suttunuttura), jotta voisin vähän piristää päivääni edes sillä vaaleanpunaisella rusetti -villapannalla.

IMG_6165 suttura

Tässä taas asupostausta sarjassamme elämä-ei-aina-ole-ihan-täydellistä. Ei aina tarvitsekaan olla niin viimeisen päälle. Varsinkaan näin joulusta toipuessa. Uhmasin tänään muuten myös kohtaloa ja ängin mukaan ensimmäisen joulunjälkeisen ale-päivän hulinoihin. Tällä hetkellä köllöttelen sohvalla onnellisena uusissa aleista ostetuilla kinkunsulatus-kalsareilla. Eli ärhäkästi kuvioiduilla urheilutrikoilla. Nyt pitäisi vielä oikeasti lähteä urheilemaan, jotta ne kinkut sulaisi, mutta askel kerrallaan, eikö vaan? Vai otatteko iisimmin joulun jälkeisen kuntokuurin kanssa? Vai myöntääkö joku osanneensa syödä jouluna kohtuudella ja vältelleensä herkkuja? Minä en ainakaan siinä onnistunut, mutta eipä sen puoleen - en edes yrittänyt! 

2 Kommenttia

 1. Saappaat jalassa jee! :D juu en minäkään yrittänyt syödä kohtuudella, o-ou! Mutta ei haittaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Vetäisin ne jalassa pienet voitontanssit! :D ei se kyllä mikään helppo projekti ollut, mutta eiköhän se tästä helpota pikkuhiljaa, kun nahka vähän venyy!

   Ja ei todellakaan haittaa, ettei yritetty syödä kohtuudella, eiköhän me olla kaikki herkuttelu ansaittu :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.