Pages

Joulutontun pinkkiä

Tukkoisuus jatkuu, mutta kuumeesta on sentään päästy eroon. Tänäänkin menen vielä illaksi töihin ja sen jälkeen jään joululomalle. Kyllähän silloinkin pitäisi olla vähän ahkera, ja lukea, mutta ei mitään pakollista ja aikataulujen määrittämää. Huh. Tänäänkin koitin nauttia vapaasta aamusta parhaani mukaan. Kävin rauhassa suihkussa ja join Olet ihana -muumiteetä. Mukavaahan se oli, mutta en minä ainakaan täysin osaa rentoutua, kun tiedän, että parin tunnin päästä pitää vielä lähteä töihin. Koko muu päivä menee vain panikoimiseen, että muistanhan mää lähteä.

IMG_5354
Vapaan aamun kunniaksi lähdin pikaisesti pyörähtämään keskustassa tonttu-juttuja hoitamassa. Päätin pukea jotain jouluisaa, mutta päädyinkin vaaleanpunaiseen. Hyvä yritys sentään! Ei ollut paljon muutenkaan vielä pukeutumisinnostusta, eli aika perusmeiningillä mentiin. Löysä neule ja farkut. Tennarit oli vähän kylmät ulkosalla, mutta pörrötöppöset vaan on tuskasen kuumat sisällä kaupoissa kierrellessä.

IMG_5405 page
Neule - H&M
Farkut - Gina Tricot
Tennarit - Knox
Rannekoru - Bijou Brigitte

Tänään oli muuten varmaankin ensimmäinen kerta syyskuun alussa tapahtuneen otsiksen leikkuuttamisen jälkeen, kun poistuin kotoa hiukset suorana ja auki. Jostain syystä olen päättänyt, että mun hiukset näyttävät tyhmälle otsiksilla ja suorana. Nyt kun näitä kuvia katselee, niin enpä taida oikeasti näin näyttää sen tyhmemmältä kuin muulloinkaan. Selvisin hengissä ensimmäisestä totuttelusta tähän yhdistelmään. Onneksi hiukset oli aika hyvin piilossa hupun sisässä ja huivien alla.

IMG_5397
Perusjuttuja piristämään laitoin ranteesen Bijou Brigittestä ostetun rannekorun. Se sentään toi vähän joulutunnelmaa, koska kaikki nuo riippuvat lasi ja metallihelmet kilisevät toisiaan vasten ihan kuin olisi ranteessa nauhallinen kulkusia.

IMG_5433 IMG_5441
Nyt lähden vetämään napaan vielä satsin lohikeittoa, ja sitten onkin puettava uudestaan päälle (kotonahan ei voi olla normaaleissa vaatteissa, vaan aina on vaihdettava yöppärit päälle!) ja uhmaan kohtaloani pyöräilemällä töihin. Nuo puuroiset jalkakäytävät ja meikäläisen Jopo ei varsinaisesti ole mitään parhaita kavereita, mutta jospa sitä hengissä selviäisi. Käveleminen on niin hidasta!

Onko teillä vielä paljon töitä tai koulua ennen joululomaa? Vai pääsettekö nauttimaan joululomista ollenkaan? Toivottavasti kaikki pääsevät lomailemaan ainakin vähäsen. Päivät on taas vähän sekaisin, kun kirjoitin ensin kivaa keskiviikkoa, vaihdoin sen torstaihin ja sitten vasta muistin, että tänään on perjantai. Eli kivaa perjantaita ja mukavaa viikonloppua kaikille!

Ps. Yhteistyöni Flickrin kanssa ei oikein toiminut ja kuvakoot meni aivan peffalleen. Laitoin kumminkin mieluummin vähän liian isot kun pikkiriikkiset. En ehdi nyt nimittäin korjailla, mutta ehkä myöhemmin sitten!

4 Kommenttia

 1. Toi otsishan sopii sulle älyttömän hyvin! Pitäisit useemmin hiuksia auki tolla tavalla!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun yritän kattoo objektiivisesti niin ei se ookkaan niin paha, mutta töihin lähtiessäkin oli pakko letittää, kun tuntui niin oudolta. En edes tiedä miksi, mutta päätin heti, että otsis ja suorat hiukset ei toimi. Kiharoitten kans vielä menis... mutta ehkä mää rohkaistun :)

   Poista
 2. Nuo muumiteet. ♥ Komppaan Janinaa, käy oikeinkin hyvin!

  Mä anoin töistä vapaata vaan jouluaatoks, että pääsen ees hetkeks kotiin. Muuten oonkin sitten töissä. Uudenvuoden myös. Nautihan sä lomastasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Meillä ei edes ollut noita kotona, mutta kun näin sun blogissa kuvan vähän aikaa sitten, oli pakko käydä taas ostamassa! Oon aika ohjailtavissa :D

   Ja onneksi sulla on edes sit se aatto! Ja mää koitan nauttia lomasta, sää saat onneksi nauttia sit edes tuplapalkoista! :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.