Pages

Joulu -08

Oon vieläkin kyllä aika tautinen, mutta tänään ja huomenna on töitä, ja en tosiaan ajatellut jäädä saikulle. En kumminkaan ole pukeutumassa mihinkään muuhun, kuin kollareihin ja huppariin, eikä tässä ole energiaa riittänyt oikein mihinkään muuhunkaan kivaan.

Kun ei ole jouluostoksillekaan voiut lähteä, enkä ole jaksanut edistää joulusiivousta tai leipoa, ajattelin eilen viritellä joulutunnelmaa katselemalla valokuvia vanhoista jouluista. Mullahan on tietokoneella valokuvat vuodesta 2005 asti. Joulukuvien läpikäynnin tuloksena: yhteensä neljä valokuvaa, kaikki vuodelta 2008. Kolme neljästä kuvasta oli samoista viidestä piparkakusta. Miten säälittävää? Miten voi olla, ettei mulla ole yhtään joulukuvia? Tämähän on jo suoranainen hätätilanne. Täytyy ottaa yhteyttä äitiin ja varmistaa, että onhan sillä, ja sitten nappailla niitä itsellekin.

Tosiaan, ne kolme kuvaa olivat pipareista, mutta entäs se yksi sitten? No ei sekään sen parempi ollut. Nimittäin söpö itselaukaisimella otettu kuva itsestäni. Poikaystävä oli armeijassa ja pitihän sille laittaa kuva, mille meitsi näytti jouluaattona. Näköjään tyhmälle. What's up with that vesiputous-otsis-ponnari?

DSCN1859
Oi niitä aikoja, kun olin vielä pieni ja söpö. Tyylikkyydestä puhumattakaan. Ei sen puoleen, en kyllä tänäkään jouluna aio olla yhtään sen tyylikkäämmän näköisenä. Meidän perheessä ei ole tapana pukeutua jouluaattona juhlavasti. Meillä pukeudutaan mukavasti. Illalla jouluruokakin syödään saunan jälkeen, eli erittäin luomuna. Ja ainakin minä olen aina käytännössä yöppäreissä. Mikäpä sen mukavampaa?

Mitäs te aiotte pukea jouluaattona? Pukeudutaanko teillä juhlavasti vai kotoisasti?

2 Kommenttia

 1. Suloinen kuva, sulla on niin ihanat hiukset! <3

  Meillä usein panostetaan pukeutumiseen jouluaattona, mutta vielä enemmän joulupäivänä, jolloin menemme sukuloimaan oikein suurella porukalla. Tapaninpäivänä saakin sitten jo heittää rennot kamat niskaan! XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Toisaalta toikin olisi kivaa, panostaa kerrankin kun on syytä juhlaan! Ehtiihän sitä löysäillä ja rentoilla vuoden ympäri muulloinkin :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.