Pages

Hyvä viikonloppu!

Kylläpä aika juoksee, kun taas on jo sunnuntai-ilta! Tuntuu hurjalle ajatella, että viikon päästä on jo jouluaaton aatto! Ja sitten Joulupukki tulee. Jipii. Toivottavasti kaikki on olleet kiltteinä, ja saavat paketteja. Paketoiminen on niin kivaa ja tykkään ostaa paljon edullisia lahjoja, jotta saa antaa paljon paketteja! Sitten kaikki saa myös repiä paljon paperia ja antaa nauhojen lennellä. En voi ymmärtää niitä ihmisiä, jotka avaa paketit jokaisen teipin kauniisti irrotellen ja kääreet siististi avaten. Siinähän häviää kaikki paketin avaamisen riemu, haha. Kumpaa koulukuntaa te olette?

Mun ei pitänyt tulla kirjoittelemaan paketinavaustekniikoista, mutta eipä mulla kyllä mitään muutakaan maailmaa mullistavaa asiaa ole. Mulla on ollut mukava viikonloppu. Paljon tekemistä, mutta kivaa sellaista. Eilen ehdittiin molemmat yhtä aikaa aamupäivästä kaupoille. Käytiin syöpöttelemässä Submarinen patongit, tehtiin joululahjaostoksia, siliteltiin vauvojen vaatteita (ei, meille ei ole tulossa babya, mutta puoliskoni siskolle tulee hetkenä minä hyvänsä!), törmäiltiin tuttuihin, kuolattiin lumilatoja (ei, en osaa lautailla, mutta haluaisin laudan!). Olin ollut vissii kiltti tyttöystävä kun sain vähän lahjuksia minäkin. Jee, täytyy esitellä vaikka huomenna, koska oon aika onnellinen!

Kuva WP_20121215_014
Eilen kaupunki-kengiksi valikoitui toista päivää putkeen nuo vaaleanpunaiset tennarit. Ei tullut kuuma varpaille ei, päin vastoin. Paleli nimittäin jalkoja aika paljon, kun jouduin kävellä kotiin kantapäät lintattuna. Nuo tennarit nimittäin hierti niiiin kipeät rakot mun kantapäihin, että voi morjens. Paljain jaloin oleminenkin sattuu. Ei voi istua lattialla jalat suorana edessä, kun jalkoja ei kärsi pitää kantapäillä, kaikki kengät sattuu ja eilen kun lähdin tyttöjen kanssa ulos, ei voinut laittaa muuta jalkaan, kuin nahkaiset, pehmeät balleriinat.

Kun selvisin kotiin ja putsasin ja laastaroin kantapäät, laittauduin ulos lähtöä varten, samalla telkkarista cheerleadingin sm-kisoja katsellen. Go Venus! (Kannatan kyllä muitakin meidän joukkueita yhtä suurella sydämellä, mutta Venus oli ainoa, joka telkkarissa näytettiin).

IMG_5447 IMG_5453
Tänään on ollut taas rauhallinen sunnuntai, ollaan lötköilty ja syöty hyvin. Tosin nyt tulin treeneistä, ja on taas nälkä. Pakko julkaista yksi kuva musta tänään treeneissä. Meillä oli nimittäin hassut vaatteet - treenit ja tämmöinen oli tämän päivän lookki. Mun vakio hassut vaatteet -treenien raitasukat. Keltaiset sukkikset, miesten bokserit, jotka on mulla yöhousu käytössä, yöppäri kollari-paita, pinkki urheilutoppi, kehyksettömät silmälasit ja pinkki paljettirusetti. Kaunista, vai mitä? Ei aina tartte ottaa itseään niin vakavasti!

IMG_5501
Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille. Vähänkö on muuten maailman kirjat sekaisin kun Selviytyjät tulee kolmoselta sunnuntai-iltana! Lauataisin sen pitäisi tulla ja sunnuntai on Amazing Race päivä! En tiedä oonko koskaan aiemmin sanonut, että inhoan muutoksia.  No, inhoan muutoksia. Ei Selviytyjät voi tulla sunnuntaisin.

Oliko teillä kiva viikonloppu?

2 Kommenttia

  1. Ihana asu sulla! (: Pirteä mutta tyylikäs.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhut varmaan tästä jälkimmäisestä? ;) Ei vaan, kiitos, pirteä toivonkin aina olevani!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.