Pages

Do the Helen Keller and talk with your hips

Moikka! Täällä ollaan yllättävän iloisissa tunnelmissa siihen nähden, että on maanantai. Luvassa aikamoinen sillisalaatti postaus, mutta kun oon nyt jotenkin niin fiiliksissä taas kaikesta niin kirjoitellaan sitten kaikesta, mikä tänään on mielen päällä ollut. Oon niin tyytyväinen itseeni, kun oon saanut tänään tehtyä opiskelujuttuja, vähän siivoiltua ja vieläpä raahattua bootyni salille. Kovin naiselliseksi ei ole tänään malttanut heittäytyä ja pukeutumisesta on ollut kaikenlainen eleganssi kaukana. Tän päivän ensimmäinen asu on koostunut trikoo-pannasta, uheilutopista, lökäpökistä, kolitsihousuista ja hupparista. Tämän hetkinen asu on kylpytakki ja turbaani ja on niin mukava olla, että en tiedä miten tästä malttaa nousta?

IMG_5305 IMG_5300
Tässä voimia keräillessäni mutustelen samalla uusinta herkkuani - Oululaisen jälkiuuninappeja ja valkosipuli & yrtti -tuorejuustoa. Noi on ihan älytsin hyviä. Pidän paljon enemmän suolaisesta, kuin makeasta, ja silloinkin kun tarviisi syödä vaikka vähän välipalaa, valitsen mieluummin leipää, kuin jugurttia, rahkaa tai muuta vastaavaa. Nää jälkiuuninapit on kivan pikkuruisia, joten saa pienen välipalanälän tyydytettyä ilman valtavia voikkari-viritelmiä. Nams. Ja niissä on kuituakin ja kaikkee muuta hyvää. Kannattaa kokeilla!

IMG_5293
IMG_5294
Asiasta seitsämänteen, taisin nyt tehdä ensimmäisen kerran blogi-klassikon eli otsikoin postauksen englanninkielisillä lyriikoilla. Nämä ei kuitenkaan ole mitä tahansa diipadaapaa, vaan nämä sanat ovat olleet tänään tärkeässäkin roolissa päivässäni. Tuo oli kyllä liioittelua, mutta pointtini (olihan mulla sellainen, olihan?) oli se, että oon kyllä enemmän jumppatunti -tyylinen tyttö, mutta silloin kun ähisen ihan varsinaisen kuntosalin puolella on musiikki välttämättömyys. Ja treeni-musiikkimakuni poikkeaa melkolailla normaalista musiikkimaustani. Ehkä viimeisen vuoden aikana kolme mun ehdottomasti suosikki-treeni-biisiäni ovat olleet nämä kolme 3OH!3:n biisiä: My First Kiss (näistä kolmesta kaikista lempparein!), Don't Trust Me ja Starstrukk.

Niissä on sopivaa meininkiä ja hulluttelua, joka antaa energiaa kyykätä vielä vähän syvemmälle tai jaksaa loppuun se viimeinenkin sarja. Nuo biisit ei saa veren makua suuhun vaan hymyn huulille, vaikka lihaksia polttaisikin. Näiden lisäksi vanhan kunnon mp3 -soittimen treenimusa kätköjen muita rakkaimpia aarteita ovat mm. Bon Jovin Keep the Faith ja Jaren & VilleGallen Häissä. Jep. Kivat mulle. En varsinaisesti ole ylpeä siitä, että olen liekeissä näistä molemmista biiseistä, mutta minkäs teen sille, että salilla ne vaan toimivat.

Nyt kaipaan vertaisterapiaa, jakakaa mulle omia noloimpia suosikkibiisejänne, please! Huonot biisit on niin mahtavia, eikä aina voi vaan ymmärtää, miksi niistä tykkää, mutta tykkää silti.

Nyt tsemppaan, kuivaan hiukset, puen, lämmitän oikeeta ruokaa ja illalla miekkosen treenien aikana menen sovittelemaan toppapukuja.. olen kirjoittanut tontuille toivovani Pukilta sellaista, ja Pukki oli sitä mieltä, että alkaa olla jo aikakin saada uusi, kun edellinen on ostettu ollessani 14-v...

6 Kommenttia

 1. Siis. Kuka EI olisi fiilareissa Pienistä häistä? Nimim. Kysyn vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oot kyllä harvinaisen oikeessa! :D nimim. Tän päivän treenin jälkeen huutanut kotona noin 68 kertaa "Kebabrulla ja täält taas tullaan!"

   Poista
 2. True story. Yritin kääntää sen kanarullaks mutta ei sekään toiminu -.-

  VastaaPoista
 3. Toi Starstrukki on ainaski iha mahtibiisi reenaamiseen :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.