Pages

Awesome instead!

Johan olikin aika saada seuraava flunssa, kun edellisestä rapiasti viikko aikaa! Tai ehkäpä tämä on sitä samaa pöpöä, koska nyt on menty aika monta kertaa pahemmalla linjalla. Mun ääni on myös ihan maassa ja oma äitinikin sanoi, että ei hän tätä nyt ihan seksikkääksi sanoisi, mutta mieleen tulee jotenkin sana harakka. Thanks mom. Ei ole kuitenkaan ollut aikaa levätä, joten tällä viikolla oon vielä viimeviikkoista vahvemmin yrittänyt lopettaa sairastaminen, ja olla mahtava sen sijaan. True story.

Mutta oon tässä radiohiljaisuuden aikana saanut aikaankin ainakin jotain. Joulusiivous on edennyt.. tai no ei ihan hirveästi, mutta vaatekaapit alkaa olla kuosissa. Joulukuusi on haettu ja koristeltu. Lahjoja on paketoitu ja toimitettu pienille sukulaisille valmiiksi. Viimeisiä itse tehtäviä lahjoja on viimeistelty puikot viuhuen. On lainattu miehen pyjaman jousuja ja saatu ne repeämään niin isosti, että morjens! Itkupotkuraivareita on saatu, kun päätä särki niin kovasti ja väsyttikin, mutta ei ollut aikaa levätä. On osallistuttu meidän urheiluseuran johtajakoulutukseen ja käyty juhlistamassa samaisen seuran pikkujouluja ja leikittämässä seuramme pienimpiä jäseniä. Oikeastaan nuo seuran pikkujoulut on ainoa tilaisuus näiden parin päivän aikana, jolloin olen pukeutunut edes puoliksi ihmismäisesti.

IMG_5831

Joku saattaisi sanoa, että pinkki paljettirusetti vähentää aikuisen ihmisen uskottavuutta, mutta pöh! Ei pätkääkään. Se sen sijaan saattaa, että laitat ensimmäistä kertaa päällesi uuden Björn Borgin (arvonnasta voitetun) pinkin hupparin ja tietenkin unohdat laput niskaan, ja paidan ulkopuolelle roikkumaan. Mutta kenelleppä niin kävisi...

Onneksi pahimmat sairastelut sattui niille päiville, kun tuo mieskin oli vapaapäivillä. Hotelliaamupalat on aamupalattomuudessani poikkeustapaus, mutta niin on kyllä sekin kun joku valmistaa sulle breakfast in bed. (Kolmas sallittu poikkeus on pippalo-illat, joiden jälkeen voin syödä aamupalaksi sipsejä!) Voinpa kertoa, että ruuanlaitto-motivaatio oli aika nollassa, mutta kummasti sitä ruokahalua alkoi itsellekin löytyä, kun sai vaan astella valmiiseen pöytään, jossa odotti valkosipulista tomaatti-jauheliha-kastiketta ihan Roomasta asti kotiin raahatun pastan kanssa. Ja mulle oli kaadettu juotavaa viinilasiin!

IMG_5824 IMG_5818 IMG_5827

En tosiaan ole mikään viinien ystävä, tai no rehellisyyden nimissä punkun kanssa ei oikeastaan olla edes väleissä, mutta minkä tahansa juominen viinilasista, tekee siitä sata kertaa kivempaa! Suosittelen kokeilemaan! Minä litkin taas sitä alkoholitonta mansikkasiiderijuomaa, ja tuo toinen pisteli Essencestä menemään maitoa! Noi Essencen punaviini lasit on kylä tähän tarkoitkseen ihan omiaa, kun ne vetävät sisääsä 4,5 desiä. Nämä on nimenomaan niitä arjen pieniä iloja. Hullulla on halvat huvit ja niin pois päin!

IMG_5821

On tässä hiljaisuudessa ja sen aikana tapahtuneessa vaatekaapin siivouksessa jotain hyöytäkin ollut. Nyt nimittäin olisi mielessä vaikka sun mitä, mistä haluaisin tulla kirjoittelemaan, kunhan vaan joutaisin! Palailen varmaan blogin pariin vielä tänään illalla, mutta sitä ennen täytyy vähän juoda teetä, jatkaa joulusiivousta ja testata teidän ihanien tarjoamia vinkkejä tuohon saapas -ongelmaan. Vielä mää kinttuni niihin tungen!

Ps. miten tänään voi olla taas perjantai?! Eikä sitä maailmanloppuakaan ole vielä näkynyt...

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.