Pages

Uppsala

Viikonloppu tuli vietettyä kolmen vaihdossa tavatun tytön seurasta nauttien. Uppsala on aika pieni paikka ja pian nähty, mutta eipä sinne ollut varsinaisesti tarkoitus mennä nähtävyyksiä katselemaan vaan kuulumisia ihanien tyttöjen kanssa vaihtamaan.

Osallistuttiin myös yhden osakunnan illallisille, laulettiin snapsilauluja ja sen jälkeen vietettiin neljä tuntia tanssilattialla Rihannan biisejä toivoen. Ei tullut yhtään. Hauskaa oli kumminkin, niin hauskaa ettei illalta ole yhtään (julkaisukelpoista) kuvaa. Koko reissulta minusta on muutenkin vain kaksi kuvaa, joista toinen on totaalisen tärähtänyt. Jes. Fiilistellään siis vähän ihanan värikkäitä taloja Uppsalasta...! Vaikkei marraskuu olekaan mikään kaunein kuukausi missään Pohjoismaissa, oli kaupungissa kumminkin ihanaa tunnelmaa. Ja muuten se rakennus, jossa osakunnan juhlissa vierailimme, oli Alvar Aallon suunnittelema, go Jyväskylä!

IMG_4199 IMG_4219 IMG_4243 page IMG_4197
Koska matkustin Ruotsiin, niin täytyi vähän "tunnustaa väriä". Eli villakangastakki ja villahuivi ovat H&M:ltä. Yllätys. Musta tuntuu, että kaikki mun vaatteet on joko H&M:ltä tai Zarasta. Reissussa mukana ollut nahkalaukku on Biancon ja kovasti Acnen Pistolseja muistuttavat nilkkurit Nellyn omaa valikoimaa. Tykkään niistä kovasti, joten pitää joskus otattaa kuvia, joista oikeasti saisi jotain selvääkin. Rempallaan olevat otsahiukset Uppsalan tuulen jäljiltä!

Toivottavasti kaikilla muillakin oli kiva viikonloppu. Olen kyllä aivan äärimmäisen poikki. Niskankin sain tanssilattialla niin kipeäksi että pää kääntyy hädin tuskin, haha. Toivottavasti ehtisin tänään vielä muokkailla vähän videota, niin saisin jaettua teidän kanssanne helpon ja kivannäköisen kampausvinkin, jos ei tykkää tuulen myllertämistä otsiksista!

4 Kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.