Pages

Turkoosit yksityiskohdat

Tänään ainakin meillä sade piiskaa ikkunoita ja on pimeää ja harmaata. Nämä kuvat on viime perjantailta, jolloin aurinko paistoi kauniisti ja ulkona oli vähän pakkasta. On ihmeellistä miten talvi on taas hiipinyt tänne. Nämä kuvat on napsittu iltapäivällä kahden maissa, ja kuten näkyy niin niissä kuultaa laskemassa olevan aruingon viimeiset säteet. Tunnin päästä tuosta olikin jo aika hämärää.

Viikonloppu oli pitkä ja rankka, sillä perjantaista sunnuntaihin kului erään ison tapahtuman järjestelyiden parissa talkoo-hommia paiskien. Illalla uni kyllä maittoi, heti kun väsyneet jalat rauhoittuivat vähän.

Kuten olen jo sanonut, niin pinkki on ehdottomasti mun lempiväri. Viime aikoina olen alkanut kuitenkin lämmetä yhä enemmän myös turkoosille. Turkoosi oli myös viikonloppuni varanneen tapahtuman teemaväri, joten pitihän sitä jo perjantaina akaa virittäytyä tunnelmaan puheutumalla teemaan sopivasti!

turkoosi
Eilen illalla, mutten herätti pientä hämmennystä, kun huomasin, että siivoamisen lomassa yhdestä kynnestäni oli irronnut kynsilakka kokonaisena. Muissa kynsissä ei ole edes kärjet lohkeilleet, mutta silti vasemman käden etusormesta puuttuu lakka ihan täydellisesti. Hetken jo mietin olinko edes muistanut lakata sitä, mutta kuvat todistavat, että kyllä siinä se lakka alunperin oli!

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.