Pages

Taiteilijatyttö

Jouduin miettimään yllättävän kauan, mikä päivä tänään on, mutta vihdoin se selvisi, että voin toivottaa mukavaa keskiviikkoiltaa! Oon ollut koko alkuviikon aivan totaalisessa pöperössä, oon aivan pihalla päivistä, kellonajoista, aikatauluista ja niin pois päin..

Joka tapauksessa tänään kuljeskelin ympäriinsä omasta mielestäni taiteilijatytön näköisenä. Raitapaita, musta hame ja pitsibaskeri... enää puuttuisi vaan punainen huivi kaulan ympärille kietaistuna ja kaarevat viikset, eikö vaan? Eipä sitä kyllä huomaisi, vaikka minulla olisikin viikset piirrettynä, niin hämärää oli jo vähän ennen neljää. Sovitaan vaikka niin, että tämä oli suunniteltu juttu, koska halusin napsia kuvia hämärässä, jotta saisin luotua niihin tällaisen rauhaisan illan tunnelman.. tai jotain.

maalari
Raitapaita - H&M
Hame - Vero Moda
Pitsimyssy - H&M
Vyö - Pieces
Kengät - H&M

Inhosin muuten yläasteikäisenä kaikkea nahkaista. Ihan sama oliko se keinonahkaa vai oikeaa. Se näytti mun mielestä niin kertakaikkisen karmaisevan rumalle, etten suostunut käyttämään edes nahkakenkiä (paitsi hautajaisissa), nahkalaukkuja tai edes nahkaista lompakkoa. Lompakon oli aina oltava kankainen, ja sehän tarkoitti sitä että jo suunnilleen vuodessa se aina kulua nuhraantui käyttökelvottomaksi (vissiin ollut aika hellää huolenpitoa, heh). Mokka aloin käyttämään ennen normaalia nahkaa, mutta olen kyllä varmaan ollut yliopistossa, kun olen ensimmäiset (keino)nahkanilkkuini hankkinut. Vähän ennen sitä sallin jo joitain nahkayksityiskohtia laukuissa.

Minulla on aika paljon keinonahkakenkiä ja laukkuja, olenkin alkanut valveutumaan aion nahan suhteen oikeastaan vasta tänä vuonna. Nyt yritän uskotella itselleni niin, että ostaisin ainoastaan aitoa. Se kun kestäisi luultavasti pitkään ja parempana kuin muoviset versiot. Välillä aidon nahan hankkiminen vaan vaatii vähän huolellisempaa suunnittelua, sillä tyyriinpäähän se on. Tässä asussa näkyvät vyö ja nilkkurit ovat molemmat aitoa tavaraa. On mutten ollut kiva huomata, että esimerkiksi HenkkaMaukan  valikoimissa on nykyään myös aitoa nahkaa olevia kenkiä! Hyvä H&M!

maalari2
Toinen asia, mistä H&M saa minulta pisteet on ehdottomasti David Beckhamin suunnittelemat miesten alusvaatteet (hyvä aasinsilta, eikö vaan?). Tai eipä niissä vaatteissa sinäällään mitään kovin kummoista ole.. värivalikoimakin rajoittuu ainoastaan mustaan, harmaaseen ja valkoiseen, mutta jokainen tietää varmaan mistä puhun? No niistä promokuvista tietenkin. Herran jalkapallotaidoistahan voidaan olla yhtä sun toista mieltä, mutta ei nuo promokuvat ainakaan meikäläisen silmiä valtavasti särje.

Ja jokainen poikaystävähän on super onnellinen siitä, että saa tyttöystävältä lahjakseen David Beckham alusvaatteita, krhm, eikö vaan? Ei meillä ole oikeasti ainakaan valitettu. Hyviä kuulemma ovat, jos ei oteta sitä huomioon, että bokserit hajosivat melkein heti... niinpäniin. Oli laatu mitä tahansa, nappasin tänään kesksutassa pyörähtäessäni lahjaksi yhden parin DB-boksereita keskiviikko-lahjapakettiin käärittäväksi. Eilen juuri sanoin, että tykkään antaa lahjoja, ja tässäpä vähän todistetta siitä, että niin tosiaan on. On aina niin kivaa nähdä ilahtuneet kasvot kun toinen palaa kotiin pitkän työ ja koulupäivän jälkeen ja keittiön pöydällä odottaa lahjapaketti. Vaikkei sisällöt ole kalliita ja megamahtavia, niin väliäkö sillä. Koska ajatus ihan oikeasti on tärkein.

6 Kommenttia

 1. Sulla on kyllä upee kroppa! <3
  Ja oot niin herttainen, kun jaksat hemmotella poikaystävääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos! Ja täytyy koittaa sitä vähän hemmotella, että se muistaisi myös mua ;)

   Poista
 2. Hey thanks so much for your lovely comment, so sweet of you!!!
  Nice blog you have here, what about following each other? Let me know!!!
  XOXO

  VastaaPoista
 3. Tarkoittaako keskiviikko lahjapaketti lahjaa ihan muuten vaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo juurikin sitä :D lahjaa, jonka antamisen syy on se, että on keskiviikko.. :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.