Pages

Pikkuisen pikkujouluista

Moikka taas! Nyt saa luvan päättyä radiohiljaisuus. Ei ollut tarkotus jättää postamatta eilen, mutta noh... sanotaanko vaikka niin, että pikkujoulut ottivatkin vähän kovemmalle, kun olin ennakoinut. Sen verran myöhään tuli jammailtua, että nukuin iltapäivän puolelle. Ja vaikka olisikin ollut vapaa-aikaa ennen treenejä ja porukoiden luona käyntiä, en kertakaikkiaan jaksanut tulla kirjoittelemaan. Tuskinpa kukaan kyyneiliä vuodatti postaamattoman päivän takia.

Lauantai oli niiiin pitkä päivä. Meillä oli seuran syyskokous, joka kesti kaaauan. Saatiin kumminkin hyviä päätöksiä, ja meikäläinen valittiin siihen tehtävään, johon olin ehdolla. Olin kyllä ainut ehdokas, että eipä ollut hirveän tiukka kilpailu! Syyskokouksen jälkeen kävin kotona pyörähtämässä ja suuntasin illan pikkujoulujen ensimmäiseen osioon. Päälleni heitin lökäpökät, t-paidan ja sisäpelikengät. Ohjelmassahan oli nimittäin Megazonea! Jos joku ei tiedä, niin se on siis sellaista laser-sotaa. Oli niiiin hauskaa! Ja ennen kuin kysytte, tietenkin voitin. Ja joo, oon vähän kilpailuhenkinen. Ihan vähän vaan..

WP_000438
Varsinaisesta pikkujouluasustakin jäi kuvat ottamatta, kun tuli niin kova kiire. Olin nimittäin ajatellut käyväni vaan pikaisesti, kotona vaihtamassa vaatteet, mutta eihän se ihan niin nopeasti tainnut meillä kellään onnistua. Heitin Megazonesta lähtiessä hupparin päälle, tulin kotiin ja kävin halimassa tuota toista puoliskoa, jonka ensimmäinen reaktio oli "Kai sää meet suihkussa käymään kun sun hupparikin on hiestä märkä?!". Vaikkei siellä saanut juosta, me oltiin silti kaikki ihan hiessä siitä käänytilystä hiiviskelystä ja jännittämisestä. Pakko oli tosiaan käydä suihkussa, joten olin niiin myöhässä, etten muistanut siinä vaiheessa enää edes ajatella asukuvia.

IMG_4580 IMG_4583
Kuten jo aiemmin mainitsinkin, illan dresscode oli siis pikkumusta. Mulla oli joskus Prismasta -40% alennuksesta ostettu, kevyesti kiiltävä pliseerattu trikoomekko, jonka vyötäröä kursin vähän enemmän kasaan vyöllä. En halunnut pukeutua liian hienosti, vaan enemmänkin nätti, mutta mukava -linjalla. Juhlavuutta asuun lisäsin sitten leopardi-korkkareilla. Ne on olleet halvat, mutta ovat kyllä mulle rakkaat. Siro malli, riittävästi korkoa ja todella hyvä jalkaan.

IMG_4592 IMG_4593
Laukkuvalintaani en ollut kovinkaan tyytyväinen.. En halunnut ottaa vain tylsää mustaa laukkua, joten päätin ottaa Gina Tricot'sta myöskin -50% alesta ostetun sydänlaukun mukaan. Tuumasin, että musta-ruskea laukku sopii hyvin kenkienkin värimaailmaan, mutta täytyy myöntää että leopardiprintti ja niitti-kiinnitetyt sydämet oli vähän liikaa yhdessä. Aina ei voi onnistua, ei edes ihan joka kerta.

IMG_4595 IMG_4598
Onneksi epäonnistunut laukkuvalintakaan ei hidastanut menoa, vaan ilta oli todella hauska. Seura mahtavaa ja tanssimuuvit äärimmäisen noloja. En oo oikeastaan päässyt vielä hirveesti joulutunnelmaan ennen tätä, mutta kyllä sekin alkoi vähän mieleen hiipiä, kun pikkujouluissa vieraili joulupukkikin!

Oliko muilla hyvä viikonloppu? Oletteko jo päässeet tänä vuonna pikkujouluilemaan?

2 Kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.