Pages

NAKED TRUTH

Nyt kävi niin, että yliarvioin omat videonmuokkaustaitoni, ja rajusti. Joten kampausvinkkivideo ei ehdi ulos vielä tänään. Sen sijaan päätin osallistua Tyyliä metsästämässä -blogin ihanan Veeran aloittamaan tempaukseen.

Veeran postauksesta voi lukea tarkemmat taustat ja yksityiskohdat, mutta lyhyesti ja ytimekkäästi homman nimi on tämä: lemppari-bloggaajani MouMou blogin Iina, joka on upea, upea, upea nainen, sai aivan käsittämätöntä kommenttia Mert Otsamon hänelle suunnittelemaa mekkoa esittelevään postaukseen. Tämä pisti Veeran ajattelemaan kauneusihanteita ja photoshopattuja kuvia, ja Veera haastoi kaikki bloggaajat postaamaan kuvan itsestään, vailla meikkiä, hiustenlaittoa ja kuvanmuokkausta. Luonnollisena. Sellaisena, millaisena me kaikki oikeasti ollaan. Ja vaikka blogi tavoittaa minimaalisen määrän ihmisiä, on sekin jotain, joten lähtin ilman muuta mukaan.

IMG_4383
Tässä sitä sitten ollaan. Kuten olen jo aiemmin sanonut, en käytä meikkiä joka päivä. Vaikka mielestäni nassuni sitä kaipaisi, joskus vain laiskuus voittaa. Mutta tältä näytän ilman meikkiä, näppyjen ja röpelöiden peittämistä, silmäpusseilla ja tukka lähmässä ja suttunutturalla. Järkytyitkö? Minä olen nähyt jo monta tähän tempaukseen liittyvää kuvaa, ja täytyy sanoa, että jokainen niissä näkemäni nainen on näyttänyt mielestäni kauniilta. Oli näppyjä, laikkuja, arpia tai mitä lie. Kauniita ovat olleet jokainen.

Ja hei, lähde sinäkin mukaan. Mitä menetettävääkään tässä olisi?

20 Kommenttia

 1. Ihan huippu juttu, että myös sä lähdit tohon juttuun mukaan!
  Oot luonnonkaunis! <3

  VastaaPoista
 2. Voi että, ootpa kaunotar!:o
  Et mitään meikkiä tarvitsekkaan!

  Itsekkin osallistuin tuohon, sain voitettua pelkoni :-)

  http://uno-de-esos-dias.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos, niin kai se taitaa olla että itsään katsoo huomattavasti ankarammin, kuin muita!

   Ja hei mahtavaa, että sinäkin rohkaistuit!

   Poista
 3. Miellytävä blogi. Menee mahdollisesti seurantaan.

  VastaaPoista
 4. Ihan kiva blogi. Saatan laittaa tämän seurantaan.

  VastaaPoista
 5. Kaunis olet sinäkin! Näitä meikittömiä kuvia on kyllä jännä katella, kaikki on nättejä vaikka ite aina kauhistelee sitä omaa meikitöntä olemustaan...
  Minäki justiisa osallistuin :)
  http://miffas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista ilmiötä on kyllä selvästi havaittavissa, että itsessään näkee paljon enemmän virheitä, mitä muut näkevät! Ja kiitos! :)

   Poista
 6. Huippua, että osallistuit! Kun katselee näitä bloggareiden meikittömiä nassukuvia, tulee oikeasti hyvä mieli. Kaunis nainen olet sinäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä, hyvä mieli on tullut mullekin. Ja kuten sanoinkin, ei ole vielä vastaan tullt yhtään naista, jota en olisi kauniina pitänyt :) kiitos!

   Poista
 7. hui ku kaunis!! :) ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toivottavasti ei nyt sentään pelottanut :) Kiitos!

   Poista
 8. Pakko kommentoida koska mä ihan hassusti löysin sun blogiin. Luin Kalastajan vaimo blogia, jossa oli linkki Tyylia metsästämässä blogin haasteeseen, menin sinne ja siellähän sun meikittömät kasvot komeili heti ensimmäisenä :D Hassua!

  VastaaPoista
 9. Kaunotar! :) Blogisikin vaikuttaa todella kivalta. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.