Pages

Mikä on tämä herkku-herkku?

Olenko muuten ainut, jonka mielestä otsikon Hese-mainos-biisi on aivan äärimmäisen tarttuva? Luultavasti! Kyse on siis Hesen currykana-hampparista, jonka mainoksessa jotkut Intia-henkiset kaverit tanssivat ja lauloivat - myös Intia-henkisesti - mikä on tämä herkku-herkku? Se soi mulla vieläkin päässä, vaikka on varmaan vuosi edellisestä kerrasta kun tuon mainoksen olen nähnyt. 

Tulee vähän pulla painotteista bloggailua vielä tänään. Mutta nyt istun Arlandan kentällä, joten huomenna palataan takaisin normaaliin päiväjärjestykseen ja uusien juttujen pariin!

Tänä syksynä on ollut paljon syytä juhlaan, joten on tullut myös leivottua aika paljon. Olen aika innokas leipoja ja tykkään koristella leipomuksiani kauniisti. Tässä keittiössä se on kauneus, joka on puoli ruokaa! Tässä muutamia kuvia tämän leipurin tuotoksista, ihan vaan inspiraatiomielessä.


IMG_3103IMG_3438 IMG_3041 IMG_2744 (2) IMG_3433 IMG_2741

Noista kuppikakuista tuli muuten ehkä mun lemppareita! Ja näytti maistuvan kaikille muillekin, joille tarjosin. Pohjalla niissä on mun bravuri eli raparperi-valkosuklaamuffinssit ja tällä kertaa lisäsin päälle vielä valkosuklaa-tuorejuusto-sokerikreemi-kuorrutteen (kiva sana!) ja suloisia koristuksia. Onko kukaan kiinnostunut reseptistä? Ja mitä on teidän leipomis-bravurit?

4 Kommenttia

 1. Ah, voi että kuinka inspiroivia kuvia! Olet uskomattoman taitava käsistäsi!! <3

  VastaaPoista
 2. Toi kuppikakkukuorrute näyttää ihan täydelliseltä! Jos et blogiin postaa siitä reseptiä, niin nakkaa se ainakin mulle s-postiin: pipanukblog(a)gmail.com :) Kiitos paljon! Terkuin uusi lukija, jonka kuppikakkukuorrute (mikä sana!) ei onnistunut ihan yhtä hyvin
  -->http://palomiehenmorsian.blogspot.fi/2012/09/happy-birthday-love-taivaallinen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on käynyt melkein aina aiemmin samoin kun sulla! Nyt testasin kumminkin tuollaista valkosuklaakuorrutetta, jonka ohje oli kuppikakkukirjassa, ja siitä tuli tosiaan täydellistä!

   Laitan sulle reseptin maililla heti, kun ehdin kirjan ääreen! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.