Pages

Lasagnea nokialaisittain

Kutsun tosiaan itseäni mammaksi, ja viime aikoina oon tehnyt parhaani, jotta olisin kunnon italialainen mamma. Eilen tämä mamma kokkaili lasagnea ja oli niin hyvää, että! Se ei kyllä oikeasti ollut kovin italialainen-mamma -tyylistä, koska se oli tehty suoraan paketista. Mutta hyvää se oli silti. Ja kaverina tarjoiltiin salaattia ja valkosipulisia paahdettuja ruistikkuja.

WP_20121128_016
Omia lasagnentekotaitojani enemmän täytyy kyllä kehua vähän Nokian puhelimia. Itse olen vannoutunut nokialaisten käyttäjä, en ole mitään muuta koskaan käyttänyt, enkä aiokkaan, niin kauan kuin tämä pulju matkapuhelimia tuottaa. Itselläni on Nokia Lumia 710, mutta tuolla toisella puoliskollani on tietenkin viime viikolla myyntiin tullut Lumia 920. Vähän näpertelin sitä, ja tuo Windows 8 käyttöjärjestelmä tuntuu kyllä kovin samalle, kuin mun puhelimessa oleva seiskakin, mutta ei siitä sen enempää.

WP_20121128_005 WP_20121128_011
Nimittäin voi morjens tuossa puhelimessa on hyvä kamera! Good bye rakeiset ja puuroutuneet kännykkäkamerakuvat! Toki tähän asiaan vaikuttaa myös erittäin vähäiset järkkärin käyttötaitoni, mutta saan otettua hämärässä tuolla puhelimella parempia kuvia kuin järkkärillä. Ja pimeässäkin saa tallennettua semmoisia näkymiä, mitä silmilläänkin näkee. Oon erittäin vaikuttunut. Ja plussaa tietysti kaiken maailman naaman vääntely kuvien ottamis mahdollisuuksista.

WP_20121128_015 WP_20121128_017
Kaikki nämä kuvat oli siis tuolla puhelimella napsittu. Ja näin vähäisillä lukijamäärillä lienee selvää, että kukaan ei maksa minulle penniäkään tai edes marianne-karkkia tarjoa, siitä hyvästä että kehuskelen Nokiaa ja erityisesti tuota puhelinta. Se vaan on niin cool! (Niin cool, että ollaan otettu noin 700 miljoonaa sellaista hauskaa kuvasarjaa jossa on vaikka isketty silmää, ja sitten muokattu niistä sellainen "kuva" jossa kaikki muu pysyy paikallaan, mutta vain se yksi silmä liikkuu...)

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.