Pages

Kukkaketo meets movember

Taas ulkona on harmaata ja vettä sataa. Se syksyn kauneus, joka minuunkin vetoaa, alkaa olla jo historiaa. Nyt odotellaan vielä kunnon pakkasia ja kinoksia. Minä rakastan lunta. Monen mielestä kukkakuosi ei sovi talveen, mutta minä rakastan myös kukkakuoseja enkä varmasti hylkää niitä talveksikaan.

Tänä harmaana keskiviikkona halusin piristää itseäni pukemalla jotain muuta kuin t-paidan. H&M:n ihana ihana ihana mekko sai valtavasti kehuja muutama viikko sitten, kun olin sen kiskonut päälleni yksiin juhliin. Tytöt eivät myöskään meinanneet uskoa että Henkkamaukkaa se on, vaan kehuivat sen näyttävän jollekin tyyriille pienestä Roomalaisesta putiikistä löytyneelle ihanuudelle. Tai sitten tytöt olivat vaan kohteliaita, koska olin toinen juhlakaluista. Minua tämä mekko kumminkin miellyttää niin paljon, että H&M:n nettikaupan ale-osastolta on parhaillaan minulle matkalla myös samaa kuosia oleva kynähame.

2
Mekon kuosi on niin näyttävä, ettei se hirveästi koristusta seurakseen kaipaa. Uloslähtiessä jalkaan vaihtuvat harmaat korkonilkkurit. Avokkaat laitoin kuviin mekon juhla-potentiaalia korostamaan. Varsinaiseksi asustukseksi tuikkasin oikeaan käteen oman panokseni movemberiin, nimittäin Ginasta ostetun viiksi-sormuksen. Puolet movemberia vielä jäljellä, huokaa hän. Pensselisetä on kyllä ihan symppis, don't get me wrong, mutta ei hän varsinaisesti ole maailman kuumimpien miesten Top10 -listallani... No, hyvän asian puolestahan niitä viiksiä kasvatellan, joten en valita tämän enempää!

1 3
Kokeilin muuten kääntää otsiksiani sivuotsikseksi. Vähän tarvittiin väkivaltaa, jotta ne sivussa pysyivät. Kuitenkin sivuotsiskin on tällä mallilla mahdollinen, joten enpä taida otsista vielä ainakaan alkaa kasvattamaan pois. Monipuolisuus on kivaa!

Illemmalla palaillaan asiaan minua ilahduttavien asioiden parissa, jotka yhdessä kuitenkin järkyttivät minua. Salaperäistä. Sitä odotellessa, onko täällä movemberiin osallistujia, tai muita sivustakärsijöitä?

2 Kommenttia

  1. Onpas ihanan värinen tuo tunika. :) Sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään väreistä kovasti itsekin! Sitä olisi ollut sinisenäkin, mutta jotenkin tämä tuntui omammalle :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.