Pages

Kuka niitä purkkapalloja puhaltelee?

Moikka kaikki! Nyt polkaistaan tämä blogi käyntiin. Ajattelin siis vähän kertoa, kuka täällä ruudun takana kirjoittelee, ja miksi ihmeessä? Minä olen Kirsi, jonkin verran yli parikymppinen tyttönen. Olen lukenut erinäisiä muoti-, lifestyle-, elämä- ja hömppäblogeja jo vuosien ajan. Tai itseasiassa ajattelen, etten ole seurannut blogeja vielä kovinkaan kauan, mutta olenhan minä nelisen vuotta niitä jo aktiivisesti lukenut. Bloggailuun sain hieman kosketusta, kun opiskelijavaihtoni aikana kirjoitin kuulumisia kotiväelle blogiin. Tykkäsin siitä kovasti, ja olenkin haaveillut jo pitkään tällaisen kevyisiin asioihiin keskittyvän blogin perustamista. Tälle blogille tunnukset tein jo puoli vuotta sitten ja ulkoasua hioin pikkuhiljaa. Kolmisen kuukautta se on jo ollut valmiina ja olen kerännyt rohkeutta oikeasti julkaistakin tänne jotain. Nyt se rohkeus on löytynyt ja syöksyn suin päin suden suuhun!

IMG_1546
Tituleeraisin tätä blogia hömppäblogiksi. Sillä aion kirjoittaa kaikesta siitä ihanasta hömpästä, joka tekee töissäkin puurtavan päätoimisen opiskelijan arjesta vähän ihanampaa. Aihepiirit tulevat luultavasti pyörimään pitkälti vaatteissa, kengissä, muodissa ylipäätään, leipomisessa, kynsien laitossa, käsitöistä ja muussa vastaavassa.

IMG_3431
No kuka minä sitten olen? Olen haaveilija ja blogin nimen mukaisesti toivon elämältäni paljon rauhaa, rakkautta ja purkkapallopurkkaa. Olen välillä mummo, välillä pikkulapsi. Välillä eräjorma, välillä hienohelma. Välillä urheiluhullu, välillä sohvaperuna. Välillä ykköset yllä, välillä college-housuissa. Yleensä ilopilleri. Yleensä värikkäissä vaatteissa. Yleensä mukavuudenhaluinen. Yleensä huumorintajuinen. Aina mielestäni ihan älyttömän hauska.

IMG_2782
Rakastan pinkkiä, pupuja, Hello Kittyä, jääkiekkoa, tikkareita ja purkkapallopurkkaa, naamiaisia, mekkoja, Fantaa, Italiaa, Timpuri-lautapeliä, hamppareita ja sipsejä, pitkään valvomista, Backstreet Boysia, saunomista, käsitöitä ja kynttilänvaloa.

Inhoan sipulia, heikompien sortamista, stressaamista, suihkussa käymistä (ilman saunaa), Lauri Tähkää, lääkäri-neuloja, palovammoja, aikaisia herätyksiä, häviämistä ja epätietoisuutta.

IMG_2850
Jos tykkäät tästä blogista niin jee! Jää ihmeessä seuraamaan ja heitä kommenttikin. Odotan sitä merkkipaalua, kun joku jättää kommentin ja pääsen vastaamaan. Kerro minulle vaikka miltä täällä näyttää, tai millainen tyyppi siellä ruudun toisessa päässä on? Kysymyksiäkin saa heitellä, jos on jotain mikä ihmetyttää tai kiinnostaa. Toivottavasti tämä blogi tarjoaa edes jollekin iloa. Ehkäpä joku saa tästä inspiraatiota arkeaan piristämään. Sitten olisi minun tavoitteeni täytetty.

Jos minä, minun kuvat tai teksit ärsyttävät sinua ihan suunnattomasti, niin mene hyvä ihminen äkkiä pois täältä! Mene vaikka osoitteeseen www.google.fi. Sitä kautta löydät varmasti jotain itsellesi sopivampaa lukemista, eikä tarvitse kiduttaa itseäsi täällä.

Innokkain terveisin,
Kirsi

6 Kommenttia

 1. Moi! Hauskalta näyttää ja taidan täällä vierailla täällä jatkossakin :) Erityisesti tuo kuva kuppikakuista meni suoraan sydämeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa takaisin! Ja kuppikakut oli vähintäänkin yhtä hyvän makuisia, kun näköisiä :)

   Poista
 2. ihana mekko/hame sulla tuossa ekassa kuvassa ! ja vaikuttaa hyvältä, jään seurailemaan anona ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Se on hamonen ja ihan tutuati h&m:ltä! Tykkään siitä niin paljon, että on tullut ihan hirmusti käyttöä.

   Kiva kuulla, että tykkäät - tervetuloa messiin! Ja kiitos, että jätit kommentin! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.