Pages

Illan ohjelma

Olin sanani mittainen nainen ja laitoin makkarasoppaa kuvauspalkkioksi. Jotta saisin kuvausapua joskus muulloinkin, päätin vielä heittää päälle vähän ekstraa ja tein tän vuoden ensimmäisen satsin joulutorttuja, nams. Luumuhillo on yksi yököimmistä jutuista mitä tiedän, ja yleensä otankin joulutortuista lusikalla sen hillon pois ennen syömistä. Nyt löysin kuitenkin lähi-Siwasta omena-kaneli marmeladia, ja korvasin luumihillon sillä. Se maistui jopa tällaiselle ronkelille!

IMG_4520 IMG_4522 IMG_4526
Tämän illan ohjelma onkin jo ennalta päätetty. Se on osa urakkaa, jota olen vältellyt kolme kuukautta, ja pistin urakan alkuun ensimmäisen kerran eilen. Se on jotain uskomattoman ärsyttävää, mutta välttämätöntä. Välillä se naurattaa, välillä meinaa itkettää. Joko arvaatte?

Kuvat
(Hihi, jouduin vähän piilottamaan joitain villeimmistä valokuvista! Lisäksi piilottelin kansioiden nimiä, joissa oli kavereiden nimiä, niissä ei mitän sen villimpää ollut..)

Valokuvien läpikäyminen ja ylimääräisten poistaminen. Se on niiiin kauhea urakka. Syytän urakan vaikeudesta myös järjestelmäkameraa. Järkkärillä on niin helppo räpsiä ja aina tulee ajatelleeksi, että poistanpa vaan sitten turhat.. ai koska minä ne muka poistan? Mulla on Italiasta yli suurin piirtein 3500 kuvaa, ja eihän siinä. Kyllä ne ulkoiselle kovlevylle mahtuisivat muistiin, mutta se ei olekaan se ongelma. Ongelma piilee siinä, että jos haluaa joskus katsella kuvia, tai näyttää niitä jollekin, ei niitä todellakaan jaksa alkaa katsomaan. Kukaan ei ole vielä nähnyt mun italian kuvia, koska niitä on kertakaikkiaan liikaa näytettäväksi ja olen vältellyt niiden läpikäyntiä eiliseen asti. Pääsin jo aika hyvään alkuun eilen, mutta aika iso homma on vielä tänäänkin edessä.

Ei kai tässä auta muu kuin palata hommiin! Kynttilät palamaan ja kuppi teetä käteen, niin eiköhän tästä illasta voi nauttiakin. Ainakin nautin kaikista niistä ihanista muistoista, mitä näissä kuvissa on. Sanonpahan vaan että Italia on niin ihana. Niin ihana. Mun toinen koti. Nyt on alkanut pikkuhiljaa olla aika kova ikävä sinne takaisin...

Tunnelmallista iltaa kaikille muillekin!

4 Kommenttia

 1. Oi, tuo omena-kaneli on tortuissa niin herkullista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Tuhat kertaa parempaa kun luumu! :)

   Poista
 2. Kuvainventaario on kyllä ahdistavaa :D Miks sitä pitää aina lykätä siihen pisteeseen kun kuvia on kertyny satamiljoonaa? Rupes tekee ihan älyttömästi mieli makkarakeittoo vaikka oo ollu perunan kanssa kaveri enää moneen vuoteen, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä.. Sitä lykkää ja lykkää ja sitten se on huomattavasti työläämpää, kun on juurikin ne sadat miljoonat kuvat läpikäytävänä!

   Ja mulla on päin vastoin, en oo ollut makkaran kaveri moneen vuoteen, mutta ihan hyvin toi kyllä maittoi :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.