Pages

Helposti pikkujoulutunnelmaa kynsiin

Pikkujoulut ovat paljettien, kimalteiden ja kaiken mahdollisen blingin aikaa. Silloin voi pukea päälleen lähes rajattomasti kimalletta vaikuttamatta oudolta. Itsehän rakastan kimalteita, ja olen sitä mieltä ympäri vuoden. Koskaan ei voi olla liikaa glitteriä.

Näyttävät kynnet kuuluvat myös pikkujouluihin, mutta ei tarvitse omata hirveitä kasoja koristeita tai vakaata kättä, jolla pensselöidä kuvioita ja kiekuroita. Täydelliset kynnet saa kun yhdistää kaksi pikkujoulujen kannalta olennaisinta asiaa: punaisen ja kimalteen.

IMG_2090 IMG_2085 IMG_2095 IMG_2093
Minun lakkani on ostettu Italiasta Kiko -nimisestä kosmetiikkakaupasta. Formula Unon pitsojen jälkeen varmaan yksi eniten Italiasta kaipaamistani asioista on Kiko. Lähes koko Italiassa asustelu-aikani Kikoissa kynsilakat olivat tarjouksessa. Tästäkin maksoin vain 2,50€ eli en juuri mitään! Tuossa merkissä kyllä hinta ja laatu ehdottomasti kohtaavat.

Koska valtaosa meistä ei varmaan ole nyt lähipäivinä matkustamassa Italiaan tai Espanjaan, on punaisia glitterlakkoja onneksi saatavilla muiltakin merkeiltä.

redglitter
(Kuvat ovat valmistajilta lainattuja!)

1. Suosikikseni tituleeraamalta China Glazelta ottaisin mielelläni useammankin glitter lakan.. esimerkiksi tämä Pure Joy sopisi paremmin kuin hyvin. Samalla merkillä on myös ihana punainen glitterlakka nimeltään Love Marilyn, suosittelen googlettelemaan swatch -kuvia!

2. Mavala ei ole suosikkimerkkejäni, vaikka ajoittain tulee tältäkin merkiltä lakkoja ostettua. Tämä Glitter Red näyttää ainakin todella kivalta, eikä näitäkään lakkoja ole hinnalla pilattu. Mavalan kimaltavaa punaista lakkaa löytyy esimerkiksi täältä.

Millaisia pikkujoulukynsiä te suositte? Voiko teillä glitteriä olla joskus liikaa? Niin, ja semmoinen disclaimer pitää vielä kirjata ylös, että en ota vastuuta jos kaikilla muillakin hajoaa pää glitterlakkoja poistaessa. Miten ne voi aina olla niin tiukassa?!

2 Kommenttia

  1. Oi että, ihana lakka! Just täydellinen pikkujouluihin ja joulunaikaan. Eikä todellakaan ollut kallis :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.